A nővérem az apánk legjobb haverjával csalja a férjét! Elmondjam apunak, vagy a sógoromnak, vagy a barát feleségének?
Nekem az fura, ha van titkolni valóm, akkor nem engedem, hogy felvegyék a telefonomat. Szerintem direkt akarta, hogy tudd, akkor az egész felelősség megoszlik.
Na mindegy. A helyedben én a tesómmal beszélnék, hogy baromi nagy slamasztikában van és én ehhez nem vagyok hajlandó asszisztálni. Rakja rendbe az életet így vagy úgy de addig ne számítson rám, ne keressen, a találkozásokat is kerulném, család előtti muszáj talakozásokon bunkó lennék vele ha érezze ő is és más is, hogy haragszol rá.
Ebből sajnos már mindenképp lelkiismeret furdalással jössz ki, én inkább ezért lennék nagyon dühös rá pluszba, hogy belekevert és erre alapoznám a viselkedésemet.
A családnak csak feltűnik, hogy valami miatt nagy a harag benned, és ha kiderül később hogy tudtad míg ezzel a viselkedessel lehet a legjobban védeni magad.
Tényleg felnőttek már, ő dolguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!