A nővérem az apánk legjobb haverjával csalja a férjét! Elmondjam apunak, vagy a sógoromnak, vagy a barát feleségének?
Jézus Mária! Egy ilyen lelketlen démon a tesvéred??? Van képe téged zsarolni?? Sírógörcsöt kapott??? Mindjárt megszakad a szívem...
Ha nem mondod el, akkor ugyanilyen pokolszökevény leszel, mint ő!
Híreszteld el az egész településen, milyen egy ócska senki a nővéred!! Az ilyen ezt érdemli! Nem szeret ez senkit magán kívül...
Őszintén sajnállak, hogy egy ilyen embernek vagy a családtagja...
Na várj... Ha ők randit szerveztek, téged minek hívott át?
A pasi hívta előtte telefonon, de te vetted fel, tudhatta, hogy nincs egyedül a nővéred, ergo visszatorpan, mert fura volt a telefonbeszélgetés. Illetve semmilyen nem volt. Egy 56 éves ettől óvatosabb.
Te kamuzol.
Nagyon sajnálnám az összes szereplőt a vénember kivételével, szerintem a nővéred is kínlódik most, hazugság és hűtlenség ide vagy oda - ha az érzelmi zsarolás FELÉD nem lenne. Ez viszont mindent visz: mázsás súlyt a nyakadba, és lelki szemetesláda - valamint cinkostárs szerepet is ad. Biztos, hogy én sem akarnék vele így közös programot, amíg rendet nem rak a fejében és a szívében, és nem vállalja a felelősséget a kapcsolatában azért, ahol most tart.
Írtam korábban a párterápiát. Kiegészíteném még annyival, hogy ennek célja nem feltétlenül az, hogy a pár mindenáron együtt maradjon, hanem az, hogy az általuk _közösen_ kitűzött cél felé haladjanak. Ha ez az együttmaradás, akkor az. Ha a kapcsolat folytatásáról vagy lezárásáról való közös döntés meghozatala, akkor pedig az.
Javasolnám nekik, de megértem, ha nem vagy olyan állapotban, hogy erről érdemben beszélni tudj vele.
Miért kamuznék? Megkérdeztem őt, hogy lehet, hogy a pasija nem ismert fel meg mondtam neki, hogy legalább ne akkor ugrana be virággal, amikor ott vagyok! Erre ő, hogy hát ő nem tudta, mert a pasi időnként két perccel érkezés előtt szól, ha tudja, hogy nincs ott a férje és hoz meglepi virágot, és egyébként is neki honnan kellett volna tudnia, hogy csajos napot tartunk? Szerinte nekem kellett volna megmondanom a pasinak, hogy figyelj, légyszi, ne gyere most, mert nem érünk rá és akkor meg se kellett volna tudjam. Hidd el kedves válaszoló, én lennék a legboldogabb, ha kamu lenne az egész meg ha olyan állapotban lennék, hogy kamu kérdéseket találgassak ki.
A párterápiát mindenképp mondom majd neki, ha képes leszek beszélni vele és nem folyamatosan arra gondolni, mekkorát csalódtam benne meg hogy apu mekkorát fog csalódni és hogy a férje mennyire szereti!
Ezt nem a te dolgod tisztázni. A sógorodnak biztos nem törném össze a szívét ezzel, annál is inkább, mert nulla bizonyítékod van. Itt te lennèl elmebetegnek kikiàltva, aki gyanúsítgat másokat, mert irigyli a boldogságukat. A két vad romantikázó csak tagadna körömszakadtáig.
Nincs jó megoldás, nyilván nem fogsz nyomozót fogadni, stb., bizonyíték hiányában pedig nem volna túl hihető a sztorid.
Én lebeszélnélek róla, mert ha bárkinek elmondod, nem lesz jó megoldás, viszont mindenki sérülni fog - és nem is kicsit!
Nem kell mások életébe beleszólni, mert te sem szeretnéd, ha a tiedbe bárki beleszólna.
A nagy szerelemnek előbb utóbb vége lesz - vagy azért mert kihűl, vagy azért mert megbukik.
De neked egyikhez sem lesz közöd - és ne is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!