Nővérem(28) kint él külföldön a férjével, én(25) anyukámmal élek, a vírus miatt tavaly nem de amúgy 3 havonta 2 hetre mindig haza szoktak jönni és csak itthon vannak/alszanak. Nagyon szeretem őt de olyan mint apukánk , 60% -ban rossz negatív a stílusa .. Anyaval mielőtt haza jönnek már egy hónappal gyomoridegunk van hogy épp mi lesz a problémájuk. Állandóan mindenkit utal szid de a szemébe nagyon kedveskedik.. Kis kitérő : Egesz gyerekkorunkba ez volt. Gyerekkoromba o unokatesomat szerette kb mintha ok lettek volna testvérek en mindig egyedül voltam itthon(anyával) ok pedig a mamanal.. Nyilván mivel en nem akartam menni mert csak kiközösítettek így érezhetően jobban szerette ot a mama. Tavaly mégis elkezdte szidni a mamát Nekem ,en Megvedtem erre azt mondta , hogy Engem soha életébe nem szeretett a mama csak hülyének gondolt.. Tudja hogy sokat sírtam a kiközösítés miatt és mégis ezt mondta .. Itt 1 hetet nem szóltunk egymáshoz.. Minden egyes alkalommal megbánt de nem veszi észre.. estig tudnám sorolni.. Idén karácsony reggel arra ébredtem hogy anyaval kiabálnak egymással ( utána anya napokig sírt hogy nem akar élni, reméli minél hamarabb meghal, Őt is mindig bántja.. Mikor kint volt náluk hülyeségen össze vesztek és azt mondta neki hogy azonnal jöjjön haza.. Volt hogy azt mondta neki mikor anyaek elváltak és nem volt pénze Mindent kifizetni , hogy o soha nem fog neki adni egy forintot se.. ha anya sírt mondta sirjal, sírsz már ? ) Szóval karácsonykor kijott belőle hogy nekem már elkellene költöznom itthonról , meg több negatív dolog.. Nekem ez a sok rosszindulat nagyon tönkre tette a lelkem így sokat sírtam azóta egy szót se szóltunk egymáshoz meg szinte köszönni se.. Azóta haza mentek de így váltunk el egymástól .. Sehogy .. Vannak ennek így értelme Kibékülni ? Mondjuk O biztosan nem fog keresni.. Tudom, hogy nagyon össze-vissza írtam meg sok mindent nem is írtam bele de Igyis nagyon hosszú lett
2021. jan. 3. 20:19
1/8 A kérdező kommentje:
Pl a férje szüleit is mindig szidja de a szemükbe nyilván van .. Szerinte a húga(26) csúnya meg idióta.. ( ezert nem szeretne lány babát , hogy nehogy olyan csúnya legyen ) Nem is engedte hogy joba legyenek szinte nem is beszélnek ok se mostmár ... Ő járt szakemberhez, hogy feldolgozza hogy “elvették” a tesojat ..
2021. jan. 3. 20:23
2/8 anonim válasza:
Ha nem keresd, te se keresd Őt, se anyukád.
A nővéred egy hihetetlenül mérgező ember.
Tudom, hogy jár, mer rokon meg minden, de senki nem érdemli meg, hogy így lehúzzák...
2021. jan. 3. 20:28
3/8 A kérdező kommentje:
Közbe meg sajnálom amúgy, mert tudom hogy ezt apától örökölte.. O is állandóan veszekszik.. Még nem volt olyan alkalom hogy ne vesztek volna össze valakivel mikor haza jönnek .. Tudom hogy honvágya van de akkor miért nem jönnek haza .. Azt mondja azért nem mert nem elég amit itthon kapnának fizetest .. Kint ( bár itthon se ) nincs nekik barátjuk nem is akarnak barátkozni.. Azt mondta ha magyar hangot hallanak kint rögtön csöndbe maradnak direkt.. Szóval o most nem dolgozik mert terhes , egyedül van ameddig a párja nem ér haza, elhiszem hogy magányos és sajnálom is ezért faj ez az egész :( De akkor nyomjam el mindig magamba a bantast, hogy neki jó legyen vagy hogy kellene ..
2021. jan. 3. 20:32
4/8 anonim válasza:
(előző vagyok)
Ne nyomd el magadba. Ilyen egyszerű.
Nem véletlenül magányos, ne te szenvedj azért mert Ő ilyen.
2021. jan. 3. 20:33
5/8 anonim válasza:
Őszintén szólva egy nagy pofonra lenne szüksége az élettől. Ebből tanulnia kell és magába néznie. A legjobb lenne szerintem ha ezt mind leírnád neki aztán majd ő dönt, hogy mit kezd ezzel.
2021. jan. 3. 20:35
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem könnyű helyzet mert szeretem .. de 25 év alatt rengeteg dolgot lenyeltem és magamba folytottam vele kapcsolatba :(
2021. jan. 3. 20:36
7/8 TR75 válasza:
Ezeket a dolgokat elmondanám neki, és aztán közölném, hogy oké, ezt most elmondtam, egyetlen esélye van még, ha nem él vele, az ő dolga, a legközelebbi szemét húzása után nem fogadjátok.
És ennyi. Ha szembesíted a viselkedésével, onnantól egyedül csak rajta áll, hogy megváltozik-e. Ha igen, akkor szívesen látjátok. Ha nem, akkor viszont egy mérgező embert fogtok kizárni az életetekből, ami nyilván nem lesz könnyű, de ha normálisan szeretnétek élni, akkor muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!