Ki érezz még így?
Lehet fura lesz amit írni szeretnék főleg úgy,hogy még csak 25 éves vagyok.
Van egy 17 éves húgom akivel konkrétan semmi beszélgetési témánk nincs, kérdeztem miért nem akar találkozni vagy beszélgetni velem
A válasza az volt,hogy elmaradott vagyok és gáz,hogy már nem ismerem a mai szleg divatot,mert már nem járok iskolába
Az a baja,hogy ír valamit és visszakérdezek,hogy az micsoda pl chill trresh cicafiú ilyesmi,és annyival lezárja,hogy inkább lépek csá
Őszintén 25 évesen kicsit én is gáznak érzem magam,hogy nem tudom ezeket,az a baj a baráti munkahelyi ismerősök se beszélnek így.
Az bánt a legjobban,hogy húgom egyre jobbanignorál emiatt és az a baj amennyire őt ismerem 22 évesen tuti így fog még mindig beszélni,szóval én nem akarok még 5 évet várni arra,hogy legyen egy normális testvéri kapcsolatunk,itt nekem kell tenni az ügyben
Neten szleng szótárt nem találtam.
Tudom,hogy hülye kérdés lesz,de akik 16-22 évesek írjanak légyszi olyan szavakat amiket mindennap használnak és,hogy mit jelentenek
Kicsit tanulni szeretnék hátha jobban megértem húgomat
Hát tesód irtóra gáz már ne haragudj. Ez amúgy nem szleng, hanem angol. Chill tresh-nyugi szemét.
Undorító ha valaki nem képes értelmesen kommunikálni "szleng" nélkül akár hány éves.
Hagyd a francba, nem akar veled kapcsolatot.
Szerintem ez csak kifogás a részéről. Nem szeretne veled beszélgetni. Én a helyedben nem süllyednék le arra a szintre 25 éves felnőtt(?) emberként, hogy “Update-elem a chilles témát, cicafiúúú.”
Ez normális az ő korában, nem kell felvenni. Azért remélem, a szüleivel nem kommunikál így, vagy nagymamával mondjuk.
Szerintem serdülő, kinövi. Haverjaival, barátaival érti a szleng-írásmódot, stb, elvannak, ki fogja nőni.
Sok testvéri kapcsolat változik meg serdülőkor miatt, aztán majd normalizálódik az esetek többségében, ne görcsölj rajta, eröltetni nem kell, ha ír, ír, nem biztos hogy feltétlenül muszáj keresni.
Hagyjad ne keresd nem kell latszatbol kapcsolatot fenntartani, nem kell harag ahhoz hogy emberek eltavolodjanak egymastol, egyszeruen nem vagytok hasonloak.
Majd ha felno akkor valoszinu keresni fog
Nem tudom minek kell ezen ennyire szomorkodni, orulj hogy nem rosszindulatu aljas testver, hanem csak egy atlag tinedzser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!