Ki érezz még így?
Lehet fura lesz amit írni szeretnék főleg úgy,hogy még csak 25 éves vagyok.
Van egy 17 éves húgom akivel konkrétan semmi beszélgetési témánk nincs, kérdeztem miért nem akar találkozni vagy beszélgetni velem
A válasza az volt,hogy elmaradott vagyok és gáz,hogy már nem ismerem a mai szleg divatot,mert már nem járok iskolába
Az a baja,hogy ír valamit és visszakérdezek,hogy az micsoda pl chill trresh cicafiú ilyesmi,és annyival lezárja,hogy inkább lépek csá
Őszintén 25 évesen kicsit én is gáznak érzem magam,hogy nem tudom ezeket,az a baj a baráti munkahelyi ismerősök se beszélnek így.
Az bánt a legjobban,hogy húgom egyre jobbanignorál emiatt és az a baj amennyire őt ismerem 22 évesen tuti így fog még mindig beszélni,szóval én nem akarok még 5 évet várni arra,hogy legyen egy normális testvéri kapcsolatunk,itt nekem kell tenni az ügyben
Neten szleng szótárt nem találtam.
Tudom,hogy hülye kérdés lesz,de akik 16-22 évesek írjanak légyszi olyan szavakat amiket mindennap használnak és,hogy mit jelentenek
Kicsit tanulni szeretnék hátha jobban megértem húgomat
Hagyjak ki az életéből 5 évet
Aztán szépen elfelejt
Pár szót szeretnék azoktól akik így beszélnek és tudnak segíteni
1. 8 év különbség van köztetek, ami miatt még 10-15 évig más életszakaszban lesztek: ovi/elsős vs. nyolcadikos/gimis/csajozós, gimis vs. karrierépítős/családalapítós. Emiatt gyakorlatilag nemigen lehet közös témátok.
2. Most a hisztip|csa tinédzser korszakot éli, amikor az ikertestvérével sem biztosan bánna jobban. Ez természetes, rá kell hagyni.
3. 8-10 év a szlengben rengeteg idő, ráadásul angolisodik. Nemcsoda, hogy nem érted, nem is kell.
Ezt a kapcsolódási kényszert érdemes elengedni, mert haszna nincs. Rá kell hagyni, hogy akkor keressen, amikor akar, te meg csak ritkán írj rá.
Jézusom, szerintem meg egyáltalán nem csak neked kell tenni ezügyben. Minden kapcsolat kétemberes, szóval te nagyonis megtetted a magadét azzal, hogy azok után, hogy azt érezteti veled folyamatosan, hogy idióta vagy mert nem ismered önagysága szlengszótárát, még erölködsz meg keresed az alkalmat a kapcsolat fenntartására.
Neki is akarnia kéne, nem kéne leírni valakit csak emiatt. Ez valami olyasmi lehet, mint amikor valaki leír elítél azért, mert nem az ö értékrendjei szerint élsz.
Ne keresd kétségbeesve a kapcsolatot, majd benö a feje lágya, aztán leszáll a magas lóról. Elszakadni emiatt szerintem nem fogtok egymástól.
Amúgy a 4-es válaszoló remekül leírta a lényeget!
én is egyetértek 4-es válaszolóval. egy 17 évesnek most a legfontosabb a kortárscsoport. 10 év múlva már nem így fog gondolkodni, de ő jelenleg a 25 éves testvérét is egy vén, begyöpösödött szatyornak tartja (nem jogosan, de akkor is így gondolkodik egy 17 éves..)
hagyni kell őt, és kivárni, amikor nyit feléd és lesz közös témátok. jelenleg nincs
Szerintem ezzel ő egyértelműen jelezte, hogy Te neki nem vagy társaság és nem kíván veled beszélgetni.
Inkább hagyj ki éveket az életéből, minthogy majd felnőttként is "erőszakos nővér" legyél a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!