Hogy lehet elviselni? Van valami trükk, amivel kordában lehet tartani?
Nem a te feladatox a tesód nevelése! Költözz el ha nem terszik a szüleid nevelési módszere.
Te biztos problémamentes kamasz voltal...
Kérdező!
A pofont egyedül én írtam, tehát a #9 alatti válaszoddal rám céloztál. Csak abban tévedsz, hogy én nem a pofozkodás gyakorlásáról írtam, hanem egyszeri alapos pofon/ok/ról, amit a hisztis kamasz testvéred megérdemel. Nála aligha használna a Makarenko-féle (l. Google, vagy kérdezd meg a nagyszüleidet) gyereknevelési módszer. Amit tanácsoltam komolyan tanácsoltam és nem gúnyból, mert kutyára bottal kell menni. A húgod nevelése a szüleitekre tartozik. Ha ők megelégszenek azzal, hogy hivatkoznak a kamaszkorára, akkor ez legyen Neked is elég. Ők ismerik a lányukat, nem én. Ilyen kamasz "megnevelésére" nincs trükk. Tűrd el, vagy költözz el.
"Kamasz, nem kamasz 1-2 atyai pofon, de akkora, hogy szégyelljen iskolába menni az arcán látható ujjlenyomatok miatt. Aztán jelentse a Sóhivatalnak."
ILYEN primitív valaki, mint te, nincs sok! Ritka undorító ember vagy!
Egyrészt a verés nem nevelési módszer.
Másrészt nem neki kell szégyellnie magát ilyen esetben, hanem annak, aki ilyen brutális, agresszív alak.
Harmadszor nem a sóhivatalnak kell jelenteni, hanem a rendörségnél tenni feljelentést, és utána TE nézheted meg magad, ha elítélnek garázdság miatt!
Én nekem hat testvérem van, pontosan tudom, hogy miről beszélsz. Mindahányan konkrétan ilyen őrültek voltunk kamaszkorunkban. Amikor az öcsém 13 volt, én 19 voltam. Emlékszem, nagyon sokat veszekedtem vele, pedig kifejezetten békés természet.én legalább akkora hülye voltam mint ő. Persze te érettebb vagy most mint akkor én. Nekem ami a szívemen volt, a számon és egész nap ordibáltunk. Sok közös programot csináltunk együtt, főleg a számítógépen játszottunk 2 playeres játékokat.
Te is legyél ott neki szerintem és legyél vele őszinte. Mondj neki bátran nemet. Nem kell minden vitába belemenni. Legyél vele türelmes és azért figyelj oda rá, elég sok hülyeségbe bele lehet menni ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!