Hogy lehet elviselni? Van valami trükk, amivel kordában lehet tartani?
Ha nem jön ki a szobájából, akkor enni se hívjátok ki, de ha megjelenik, kérdezzétek meg, hogy hogy van.
Egy gyermekpszichológus biztosan más tanácsokat adna, de én csak ennyire vagyok képes. Viszont eldicsekszem, hogy a két gyermekem kamaszkorát szinte észre sem vettük, tehát nem náluk gyakoroltam a pofozkodást.
Jézusom, itt csak rosszindulatú emberek vannak? Ki mondott olyat, hogy rajta gyakorolja bárki a pofozkodást?! Elolvastad egyáltalán, amit kiírtam? Az ég világon senki se bántja, nagy ritkán egy-egy pofont kapott, ha túllépett egy határt, ami szerintem érthető. De azt se tőlem kapta, hanem az anyánktól teljesen jogosan.
Arra voltam kíváncsi van-e bármi trükk, amivel lelehet szerelni a hülye szemtelen dolgait és kicsit észreveszi magát. Ugyanis undok, szemtelen és nem lehet vele beszélgetni. Csak akkor jön, ha neki megfelelő és kell neki valami. Amúgy egy 13 éves hárpia lett belőle.
8#
Őszintén leszarom a véleményed. Él még elég sok 22 éves a világon és akármilyen hihetetlen, nem csak nekem lehet testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!