Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltestvérem nem akarja...

Féltestvérem nem akarja vissza adni a kauciot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A féltestvérem mamájától bérlem a szobát. Ő vette a hugomnak a lakást és az bérleti dijat rezsit a hugomnak kell adnom. Kauciot is neki kellett fizetnem. Így van a szerződésbe is hogy hugomnak kell adnom.

Fel akarom mondani az albérletet mert mióta nem lehet 8 után az ucára menni a hugom idegen pasasokat altat a lakásba akiket Tinderen szed fel. Nekem ez nem tetszik,hangosak is,volt h a kajámba italomba bele ettek-ittak tehát költöznék.

Mostoha mamámnak adtam oda a felmondást mivel vele szerződtem. Elfogadta a kauciot majd hugom adja oda azt mondta. De ő már eltapsolta azt a pénzt. Nem dolgozik amit adtam pénzt az volt a bevétele meg amit az apja adott. Nem akarja vissza adni. Én meg anélkül nem tudok új helyre költözni.

Az a válasz h senki nem mondta költözzek meg amugy is 1 évre irtam alá... igen de nem ilyen körülményekre...

2020. nov. 14. 10:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
De nem akarok még plussz 2 honapot itt maradni
2020. nov. 14. 11:19
 12/31 A kérdező kommentje:

A mamája ragaszkodott hozzá mert én neki vér rokona nrm vagyok a lakást meg ő vette.

Tesomnak tetszett mert amit én fizettem abbol kifizette a rezsit és még maradt is neki

2020. nov. 14. 11:21
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés, hogy pontosan mi áll a szerződésben. Ha benne van az egy év, akkor sajnos nem tudsz mit tenni, hiába változtak a körülmények.
2020. nov. 14. 11:24
 14/31 anonim ***** válasza:
4%
Cserélj zárat, többé nem tud bemenni.
2020. nov. 14. 11:40
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha a tesód él a lakásban, te meg csak egy szobát bérelsz ott, akkor nincs beleszólásod, hogy kiket hoz fel. Szerződés szerint sincsen. Ha viszont az egész lakást bérled, akkor jogod van zárat cseréltetni, ha idegeneket hord oda.
2020. nov. 14. 11:42
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Olvassátok már el, hogy szobát bérel, első mondat...
2020. nov. 14. 11:45
 17/31 anonim ***** válasza:
5%
Ne fizess bért addig, míg a kauciót le nem lakod. Ha pattog, fenyegesd meg, hogy bemész a rendőrségre, és ismeretlen tettesként feljelented, mert idegeneket hord a bérelt magánterületedre a távollétedben, és pénzed tűnt el a szobádból, ez lopás.
2020. nov. 14. 11:45
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Mi van a szerződésben végül is?
2020. nov. 14. 11:46
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Neked semmi beleszólásod nem lehet abba, hogy a lakás tulajdonosa, akitől csak a lakás egy szobáját bérled, kiket hoz fel a lakásába, míg a te szobádat fel nem dúlják.
2020. nov. 14. 11:47
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
mennyi ez a kaució? hány havi ottlakásodat finanszírozza?
2020. nov. 14. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!