Lehet, hogy van egy eltitkolt féltestvérem. Hogy tudjam meg az igazságot?17l
Amikor még apám ivott sokat hallottam a veszekedésüket anyámmal. Kb öt éve megütötte a fülemet egy olyan mondat, amit anyám mondott apámnak, hogy "nem én csináltam gyereket a testvérem párjának". Illetve még az jött le a kontextusból, hogy a gyerek már akkor lett "megcsinálva", amikor én már megvoltam. Szóval gyanús, hogy apám részéről van egy tesóm, illetve régen voltak elejtett mondatai anyámnak felém, hogy nekem nincs testvérem, legalábbis az ő részéről nem.
Hogy tudhatnám meg az igazat, ha ők tuti nem mondják meg? Ha nyomoznék kiderülne és azt sem akarom.
Sajnálom, de ezt nem hiszem hogy meg fogod tudni.
Nagy valószínűséggel a gyerek sem tud róla és az anyakönyvi kivonatában sem a te apád neve szerepel apaként. Annál többet, mint hogy megkérdezed a szüleidet róla és reménykedsz hogy az igazat mondják ha mondanak valamit és nem csak hisznek valamit, nem tehetsz.
Én véletlenül tudtam meg hogy ki az unokatestvérem apja, mert megláttam a születési anyakönyvi kivonatában a szüleim legjobb barátjának a nevét. Nagynéném egyedül nevelte a gyerekét, az a férfi meg a feleségével közösen nevelte a két saját gyerekét. Az egyik 1 évvel előbb, a másik 1 évvel később született, mint az unokatesóm. Szóval "mintaférj" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!