Ilyen korkülönbség tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van akinek 8 és 12 év körül voltak a gyerekei amikor kistesó született? Tavaly gondolkodtunk 3.on de elvetettük az ötletet, de úgy tűnik mégis jönni akar harmadik baba. :) 9 hetes vagyok még csak, nekik csak akkor akarom elmondani, ha már tudni lehet a nemét, meghogy minden rendben van e.2020. okt. 17. 22:35
21/23 anonim válasza:
#18: Ez elég gáz hozzáállás. Ráadásul még nem is igaz, mert azért egy 8 és 12 éves még rohadtul messze van a kirepüléstől. Sajnálom a nagyokat.
22/23 A kérdező kommentje:
Tényleg elég fura, szinte most ballagtak az oviból de már az a téma, hogy kirepülnek? Nálunk szó sem volt ilyenről még de 10 év múlva sem nagyon lesz még téma. Ja és nem tudom hogy hogy működik a CSOK, de nem is kell tudnom, mert a férjem banktulajdonos es mindenféle hitel nélkül tudnánk akár 10 gyereket is vallani ha akarnánk :) de örülök, hogy aggodtok az anyagi helyzetünk miatt,de semmi szükséges rá
2020. okt. 18. 14:12
23/23 anonim válasza:
Három testvérem van, Én vagyok a legidősebb köztük. 2, 11 és 21 év korkülönbség van köztünk, a legfiatalabb most végzett a középiskolában.
Az én gyerekeim között 8 év van (sajnos a másodiknál hosszabb ideig próbálkoztunk), de ennek ellenére nagyon jó kapcsolatban vannak. A lányaim 12, és 4 évesek. A saját testvéreimmel is nagyon jó kapcsolatban vagyunk, mindig segítettem nekik, ha kérték. De szerintem ez mind neveltetés- és személyiségfüggő, hogy milyen kapcsolat jön létre a testvérek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!