Ha rendszeresen megver a testvérem, de a legnagyobb sérülés a véraláfutás, azzal mehetek rendőrségre?
Figyelt kérdés
Egész életemen át tűrtem, de már nagyon elegem van. 20 éves vagyok, ő meg 22, de még mind a ketten otthon élünk. Ha befejezem a tanulást, akkor azonnal elköltözök, mert már nem bírom. Viszont amíg itthon élek rendszeresen havonta 1-2x elver. Ma is megtörtént és véraláfutásos lettem. Tudom, hogy nem szép dolog bemártani a saját családod, de ez nem állapot, hogy felnőtt férfi létére a saját húgát veri. Vagy nekem nincs igazam?2020. szept. 26. 14:28
11/16 anonim válasza:
"A rendőrség ilyenkor nem tud mit tenni."
Dehogynem. Elmegy a kérdező a rendőrségre és feljelentést tesz könnyű resti sertés miatt.
12/16 anonim válasza:
Engem is vert a bátyám nagyon sokszor, de szerencsére 13 voltam, mikor elvitték katonának, aztán többet már nem jött haza mert teherbe ejtette a barátnőjét. Egyszer viszont tiszta erőből a lába közé rúgtam. Teljesen lebénult. :D
Elmehetnél önvédelmi órákra, és egyszer meglephetnéd a bátyust. :D
13/16 anonim válasza:
Nem kell ide semmilyen verőlegény, elmész veszel egy gáz sprayt, amikor nekedindul, hidd el, ha lefújod egy MODERN gyártású sprayvel, akkor nem az lesz a fejében, hogy téged verjen, hanem hogy ki tudja nyitni a szemét/lélegezzen. Ezek tényleg durva cuccok, kipróbáltuk többen is, elég hatékony. Amig harcképtelen, kb 2-3 perc, addig akármit csinálhatsz, fejbevereted a serpenyővel, felgyújthatod, megdobhatod tányérokkal. Félsz hogy szüleid nem örülnének neki hogy szétbaszod a lakást meg a bátyádat? Fújd le őket is, rohadjanak meg az ilyen embernek nem mondható férgek
14/16 anonim válasza:
Feljelentheted, de semmi értelmes nem lesz belőle. Nem vagyok híve az erőszaknak, de ebben az esetben én is a kedves tesó becsicskítását javaslom. Vagy megkéred 1-2 nagyobb darab haverodat, hogy dumáljon el vele, vagy fújd le a csába egy paprikasprével. Beteg ember veri a nála fiatalabb húgát "férfi" létére. Menjen az anyjába az ilyen.
15/16 anonim válasza:
Mi az, hogy semmit nem tesz a rendőrség? Látlelet, feljelentés. Bizonyíték híján nem tesz semmit. És a szüleid meg bűntársak, őket is meghurcolhatnák.
16/16 anonim válasza:
Ez megint a napi kamukérdés? :D
Egyébként meg 20 éves vagy... ergo gondolom főiskolára, vagy egyetemre jársz. Legyél koleszos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!