Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha rendszeresen megver a...

Ha rendszeresen megver a testvérem, de a legnagyobb sérülés a véraláfutás, azzal mehetek rendőrségre?

Figyelt kérdés
Egész életemen át tűrtem, de már nagyon elegem van. 20 éves vagyok, ő meg 22, de még mind a ketten otthon élünk. Ha befejezem a tanulást, akkor azonnal elköltözök, mert már nem bírom. Viszont amíg itthon élek rendszeresen havonta 1-2x elver. Ma is megtörtént és véraláfutásos lettem. Tudom, hogy nem szép dolog bemártani a saját családod, de ez nem állapot, hogy felnőtt férfi létére a saját húgát veri. Vagy nekem nincs igazam?
2020. szept. 26. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Miért ver meg?
2020. szept. 26. 14:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Mindenért ami nem tetszik neki. Ha megeszek valamit amit ő akart, de nem csak az övé, akkor azonnal nemekjön és megver. Ha használom a fürdőt mikor ő akarja, akkor is ordít velem, rosszabb esetben pofán is vág....sokszor csak úgy a semmiért. Amióta megszületem ezt csinálja.
2020. szept. 26. 14:31
 3/16 A kérdező kommentje:
nekemjön, megszülettem
2020. szept. 26. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid ezt miért tűrik?
2020. szept. 26. 14:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Ez egy jó kérdés...mondhatnám, hogy ránkhagyják, mert felnőttek vagyunk, de kicsi korunkban sem állították le.
2020. szept. 26. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség semmit nem fog tenni. Nem fogják börtönbe zárni és kirakni sem fogják az otthonából. Nyilván felszólítják talán még büntetést is kap, de ezzel csak méginkabb elharapózna a helyzetetek. Én azt javaslom már most keress egy állást. Mások is dolgoznak suli mellett. És ha egy albérletet nem is, egy szobát biztos fent tudsz tartani. Sokan keresnek albérlő társat illetve sokan hirdetnek csak szobát is kiadásra.
2020. szept. 26. 14:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos tényleg csak hétvégén lenne időm dolgozni. Tudom, kifogásolok, de abból elég nehéz lenne fenntartani bármit is.
2020. szept. 26. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

A rendőrség ilyenkor nem tud mit tenni.

Kérd meg a fiú barátaidat hogy egyszer kapják el és verjék meg.

Vagy ha mondasz egy települést privátban akkor tudok küldeni pár verőlegényt, van benne gyakorlatom a szakmám miatt.

Szörnyen undorító amit a testvéred művel!!

2020. szept. 26. 14:54
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Csak egyszer, de tenyleg csak egyszer kene ugy igazan izombol agyekon rugni, es amig a foldon fetreng, halalos nyugalommal elmagyarazni neki hogy ha meg egyszer kezet emel rad, ejszaka elvagod a torkat, feldarabolod es elasod az erdoben.

Marmint ha egy szo is igaz ebbol az egesz sztoribol.

2020. szept. 26. 15:06
 10/16 anonim ***** válasza:
25%
Írj nekem kérdező!
2020. szept. 26. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!