Normális dolog ez nővéreknél?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek van két lány testvére, ő a középső. Már felnőttek amúgy, huszonévesek mind. Ennek ellenére ha otthon vannak a szüleiknél néha mind a hárman egy ágyban alszanak. Főként ha valamelyiküknek valami gondja-baja van, állítólag gyerekkorukban is mindig így aludtak de szerintem ez már felnőttként egyáltalán nem normális dolog,nem ártana róla leszokni.
Persze ők nem értik mi ebben a rossz.
2020. szept. 18. 23:58
1/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy neked ez miért baj?
2/18 anonim válasza:
Én sem értem, mi ebben a rossz. Az ember a testvérére még akkor sem szexuális lényként tekint, ha ellenkező neműek. Egyneműként meg aztán végképp.
Annak van baj a fejében aki ebbe belelát valamit...
3/18 anonim válasza:
Én sem értem hogy neked miért baj ez..természetesen normális dolog testvérek között így hogy egyneműek,nyilván ha fiú-lány páros lenne kicsit furcsa lenne de akkor is elfogadható mivel testvérek..látszik milyen szoros a kapcsolatuk szeretik egymást egymás támaszai,nincs ebben semmi rossz.
4/18 anonim válasza:
Jól teszik. Ha fiú lenne az egyik, akkor is jó lenne. Az számít ami nekik jó. Az ha másiknak ez nem fér be, ő problémája.
5/18 anonim válasza:
Az nem normális,amit te művelsz. Legyen már saját êleted, ne másokéval foglalkozz
6/18 anonim válasza:
Gondolom semmi szexuális dolgot nem csinálnak.
Akkor meg?
7/18 anonim válasza:
Nekem pl fura, mi sosem aludtunk egy ágyban hugaimmal, de férjem tesói meg egy szobában laktak míg férjhez nem mentek és elköltöztek, egy közös ágyuk volt, nekik természetes. De ez olyan, h minden családban más természetes. Nálunk is biztos van olysn, ami nekünk full természetes, más meg furának talàlja.
8/18 anonim válasza:
Akkor én biztos egy beteg állat vagyok, mert mi bulik utan rendszeresen egy barátnőmnél aludtunk hárman keresztbe az ágyon. :D
9/18 anonim válasza:
Báttya, ebbe semmi baj nincs, feleségemnek is olyan fontos a húga, hogy tűzbe tenné a kezét érte, ez ilyen.
10/18 anonim válasza:
Szerintem sincs vele semmi baj. Mi nem így csináljuk, de ha kellene, én aludnék egy ágyba vele, szerintem nem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!