Megszakítsam vele a kapcsolatot vagy hagyjam? (Többi lent)
Van egy 30 éves bátyám. Én 16 éves vagyok. Az utóbbi években évenként kb 1x-er érdeklődőtt utánam/keresett, most hirtelen fontosabb lettem neki és nyit felém, de nem értem miért.
Nem tudom, hogy most hirtelen miért lettem neki fontos, (bár így is csak hetenként ir) de ez kicsit irritál. Mikor nagy bajban voltam, tudott róla, apával anyával tartja a kapcsolatot, leszarta.
Azt mondta, ha bármi van szóljak neki segít. Nekem ő teljesen idegen ember számomra hiába testvérem.
A helyembe mit tennétek ebben a szituációban? Meg mondanátok neki, ha eddig nem voltál számára fontos ezután se legyen, vagy nyítnátok felé?
Vagyok egy testvérre, de ez szerintem távol áll.
Jogos a felvetés, hogy én miért nem kerestem... Mikor fel akartam hozzá menni (ő 200km-re arább lakik) hirtelen elment mindig a haverjaival ide-oda, holott előre levolt beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!