Mit csináljak ha a testvérem undorodik tőlem?
Esetleg leülni vele beszélgetni?
Szüleidnek említetted már ezt?
A szüleiddel együtt is le lehetne ülni megbeszélni,valószínű úgy sikeresebb.
Tinédzser fiú,bármi zavarhatja/idegesítheti.
A tini fiúk általában utálják, ha családtagok, rokonok ölelgetik, puszilgatják őket.
Egyszerűen ne ér hozzá. Majd elmúlik ez az időszak.
Azért kérdés hogy hogy érsz hozzá. Én pl nem vagyok ölelkezős típus, de húgom ha meglát, konkrétan a nyakamba ugrik.
Ex barátomnak a nővére néha rácsapott a fenekére. Szerintem ez sem normális.
Amúgy ebben a korban ha tényleg csak ilyen normális, kultúrált családi ölelésről van szó, simán elutasíthatja csak a kora miatt. Vagy lehet hogy ő sem szereti az ölelgetést.
Kedves Kérdező!
8-as jól tette fel a kérdést.
Az egy dolog, hogy valamiért, nem igazán tudni miért, de undorodik. (Lehet, hogy valami lelki trauma érte... ki tudja.)
A kérdés az, hogy beszélgetni sem hajlandó veled? Mondjuk... olyan, legalább 1 méteres távolságból...
És ha beszélgetni, mondjuk hajlandó veled... (tehát nem keres állandóan kibúvót, hogy most ezért, meg azért nem alkalmas...) akkor tudsz-e vele erről a "jelenségről" diskurálni? Persze kötetlenül, őszinte kíváncsiságtól áthatva.
Egyáltalán, próbáltad ezt?
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!