Kit választanátok keresztszülőnek?
Figyelt kérdés
Testvért, unokatestvért vagy inkább barátot? Én inkább barátomon gondolkoztam, de nem tudom hogy ez milyen lenne a testvéremmel szemben..2020. aug. 16. 21:18
1/14 anonim válasza:
Kapcsolattól függ. Ha a testvéremmel vagyok legjobban el a felsoroltak közül akkor őt kérném fel, de ha a baráttal akkor pedig őt választom.
2/14 anonim válasza:
Unokatestvért. Testvérem nincs. Barátokkal már ért csalódás, meglepetés.
3/14 anonim válasza:
2 gyerkőcöm van
Az első keresztszülő, a testvérem és a párja
A második keresztszülő, a barátnőm és a párom haverja...
Az elsőt megbántam sokszor. Mikor jöttek, csak az első gyereknek vettek ajándékot, őt vitték nyaralni, mondvan az az ő keresztgyereke...
A másodikat soha nem fogom. Akár hányszor ide jönnek, a nagy gyerekemnek ks vesznek ajándékot, és öt is elviszik nyaralni...
Úgy válassz, ahogy a szíved helyesnek találja
4/14 anonim válasza:
Senkit, mert a gyermekemet nem teszem/tenném ki vallásos rituálénak.
5/14 anonim válasza:
Egy gyereket szeretnék, de négy testvérem van. Az unokatesókkal nem szoros a viszony, így én a legjobb barátnőmet és a párját választanám, így a tesóim között sem lenne sértődés, főleg, hogy a páromnak is van testvére, szóval sokan igényt tarthatnak erre a posztra.
8/14 anonim válasza:
Azt, aki hozzánk hasonlóan, keresztény. A testvéreim nem azok, így barátok közül választanék. (Ha a tesóm az lenne, őt választanám.)
10/14 anonim válasza:
Ha vagy annyira jóban a testvéreddel, akkor ő szerintem jó választás lehet. Unokatestvérekkel én csak nagyon ritkán szoktam találkozni meg amúgy is van több, csak menne a sértődés, hogy miért pont XY-t választottam, úgyhogy nálam ez egyáltalán nem jönne szóba, de persze ha te valakivel nagyon jóban vagy, akkor ő is lehet jó döntés. De más rokon is szóba jöhet, nekem pl. anyukám nagynénje a keresztanyám, mert ők már kiskora óta nagyon közel állnak egymáshoz. Barátot csakis akkor választanék, ha tényleg nagyon mély és hosszabb barátságról van szó, ahol nem valószínű, hogy pár év múlva majd másfelé viszi az élet és elhal a barátság. Én ezzel óvatos lennék, de nyilván ha olyan szintű a barátság, akkor ő is tökéletes választás lehet. Ez tényleg attól függ, hogy kivel milyen a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!