Mivel állítsam le a bátyám?
Figyelt kérdés
Minden nap odajön a szobámhoz és dörömböl az ajtón, kinyitom erre elkezd olyanokat mondani, hogy én vagyok a világ legbunkóbb embere és minden napját tönkreteszem mindenkinek és milyen utálatos vagyok. Közben meg ő a bunkó csak rám vetíti. Utálok beszélni, mindenkivel. Nem az emberekkel van bajom csak nem szeretek beszélni, emiatt is lebunkóz.
Ezek után anyának elmondom és sose cseszi le, soha... Már nagyon elegem van. Arról nem is beszélve, hogy neki a munka meg a tanulás is büdös és már 19 de életében nem fogott tankönyvet és dolgozni se volt. Én meg kitűnő vagyok és én takarítom a lakást és emellett dolgozok is.16/L
2020. júl. 2. 16:40
11/12 anonim válasza:
elég baj, hogy vannak helyek, ahol ez természetes, de hidd el, hogy egyáltalán nem normális dolog...
12/12 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet, csak épp fordítva, csak nem dörömböl az ajtómon. Én megpróbálok nem foglalkozni vele, mást nem nagyon tehetek. Aztán a sors majd visszaadja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!