Elszedi a cuccaimat és tönkreteszi ! Mit lehet csinálni,ha nem ért a szép szóból?
Van egy 12 éves húgom,aki rendszeresen a sminkeimet túrja szét.Volt amit elvitt magának és használgatta,de szólni nem szólt róla.Nemrég találtam meg nála az elveszett szem primert (szemhéjpúder alá szoktam néha rakni belőle).Teljesen elhasználta,pedig szinte új volt (és nem olcsó) és nem is arra használta amire kellett volna ! Azt hitte valami korrektor féle,mert hogy picit fehér lett tőle a szeme alatt.Alapózót vagy egyéb dolgokat is elviszi,pedig nem is az ő színe.Tust egyebet eltöri,palettákat szétkeni és tönkreteszi.A legnagyobb problémám,hogy be sem vallja,konkrétan letagadja,biztos csak bűnbakot akarok csinálni belőle.Így próbál ellógni a szüleim elől,gondolja ez beválik,pedig nem.Hobbiból sminkeskedem,szalagavatóra,ballagásra,nagyob eseményre is sminkeltem már lányokat,tehát nekem a cuccaim fontosak és nem szokásom eltörni őket (ezzel a szüleim is tisztában vannak,ezért nem hisznek huginak).Próbáltam már neki megtanítani,hogy mi mire való.Vettem neki egy pár cuccot is (szempillaspirált meg szemhéjpúdert,mert alapozó felesleges ilyen korban).Amit vettem azt eltörte és ismét kezdődött előről az egész.Most elzártam ,de látom,hogy próbálkozik meg keresi a kulcsot a szobámban.Sokszor arra megyek haza,hogy feltúrta a szekrények.Hülye nem vagyok,magamnál tartom a kulcsot,de ez maradjon titok ;)
Hogyan lehetne hatni rá ? Elzártam,de most meg a szobámat szedi szét.Mi mást tudok még csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!