Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha a testvérem...

Mit csináljak, ha a testvérem sose enged oda a PS-hez?

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk fiúk, ő 17 éves én meg 15. Az a bajom, hogy folyton a bátyám ül a PS4 előtt, mert hogy ő fifiázik. Ha én is játszani akarok, mindig az a válasza, hogy “2-en is tudunk fifázni”, ennek meg az az eredmény, hogy nem enged oda, csak ha már veszekedés van. A bajaim: 1, nem szeretem a fifát, 2, olyan játékkal játszom aminek sztorija van, ergo csak egy ember tud vele játszani egyszerre.

Szüleimmel beszéltem már a dologról, de ők ebbe nem akarnak beleavatkozni, az a válaszuk, hogy beszéljük meg, de ez nem megy. Én egy nap csak 2 órát tudok játszani maximum, míg a bátyám egésznap előtte ül. Ez se normális.

Mit tudnék tenni?

2020. jún. 7. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
nem igazságos a tesód, az tény. de az is tény, hogy 24 órából 2 órát játszani bőven elég. szerintem
2020. jún. 7. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

#1. Én már dolgozó felnőtt vagyok, elég ritkán van időm játékra, de ha játszom, akkor szinte egész nap...

Egy sztori játékot nem lehet 2 órás szakaszokban játszani, van hogy egy küldetés több időt vesz el...

Én legutóbb a Witcher harmadik részét játszottam ki, vasárnaponként játszottam vele olyan 6-7 órát egyszerre.

Játszani általában nem élvezetes, ha 2 órás van rá...

Persze van néhány kivétel.

De a 2 órás elfoglaltság az nem a videojáték, hanem a filmezés.

2020. jún. 7. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
A lenyeget kihagytad: kivette a gepet?
2020. jún. 7. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 nyilvánvalóan a szüleink, különben írtam volna ha nem így lenne.
2020. jún. 7. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

Akkor marpedig a szuleid is bele kellene avatkozzanak.

A masik opcio goreny huzas, pl ha nem akarja atadni a helyet, akkor kihuzod a gepet a konnektorbol, kikapcsolod a tv-t, stb.

Nyilvan lesz veszekedes belole, akkor vagy o enged tobbet, vagy a szuleid megelegelik es kozbelepnek.

Vagy kapsz sajat konzolt.

2020. jún. 7. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Hátsszatok ketten! Lehet, hogy jokat tudnatok kozbe beszelgetni, rohogni. Egy probat meger
2020. jún. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!