Normális, hogy szét vannak pukkadva az irigységtől a testvéreim?
Mondjuk, ha így adod elő magad, akkor nem tudom, mit vársz... Lehet, szimplán csak unják a fejed.
Azért vagy menő, mert étterembe jársz?? 😂 🤣 Mi van, mindennap a nobu meg a gundel? Hagyjuk már drága, örüljél, hogy van, minek örülnöd.
Nehezen hiszem el, hogy ez lenne a gond, inkább lehet, hogy irritálód őket, és nem irigyek hanem nem vagy nekik szimpatikus.
Azért ezeket elég sok ember megteheti, Ezek nem olyan luxus dolgok amire bárki irigy lenne.
Nekünk is lehetne 2 autónk de nem veszünk megegyet mert nem használnánk ki, aki vesz hogy megmutassa hogy megteheti az nekem se szimpatikus, könnyen hiheti o is, hogy irigy vagyok pedig csak irritál, hogy felsőbbrendűnek érzi magát miatta.
Étterembe is sokan járnak, 2 főre nem is biztos hogy annyival drágább, hogy mondjuk hétvégén neki álljak főzni.
Külön lakni se nagy dicsőség, inkább természetes nem tudom erre ki lenne irigy...
Te nem az én húgom vagy? 😂🙊
Ő is mindig azzal van elfoglalva, hogy ki miért irigyli, és mit vett, mennyiért.
Közben csak mindenki utálja, mint a xart, és lenézi, amiért egy csoffadt pötsöt kell xopkodnia, hogy jó élete legyen. Mármint szerinte jó. Nem cserélnék vele. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!