Hogyan tudom feldolgozni, hogy öngyilkos lett a 16 éves hugom? El sem tudom hinni, pár hónapja még olyan boldognak tűnt.. Nincs olyan perc hogy ne gondoljak rá
Figyelt kérdés
20/F2020. máj. 31. 12:48
11/26 anonim válasza:
kérdező, mesélj inkább te a húgodról :-)
mit szerettél benne, milyen emlékeid vannak róla..
13/26 A kérdező kommentje:
Mindig jó volt a kapcsolatunk, szerettem őt, annyira fáj ez
2020. máj. 31. 13:52
14/26 anonim válasza:
Nem félt egyáltalán a koronavírus felhajtástól? :/
15/26 anonim válasza:
"Olyan boldognak tűnt"
Biztos, hogy öngyilkos lett?
A boldog 16 évesek nem szoktak öngyilkosok lenni.
16/26 anonim válasza:
Kérdező,mesélj a hugodról.
Szerelmi banat, szülők?
Mi történt?
Te mit érzel még?
17/26 anonim válasza:
Nem félt egyáltalán a koronavírus felhajtástól? :/
18/26 anonim válasza:
Kár volt lepontozni a 15-öst, én is valami ilyesmit akartam írni. Mivel nem ismerjük a halála körülményeit, lehetett akár bűntény áldozata is, a család meg nem érti, hogy a boldog 16 éves miért lett öngyilkos!
19/26 anonim válasza:
Kérdései számát növelő egy kamu kérdés? Még csak azokra sem válaszol, amiket kérdeznek tőle, helyette valami 6. Dologról ír hmm
20/26 anonim válasza:
20assal egyetértek, viszont nem értem miért kellett lepontozni a 18ast
sajnálom a történteket, viszont ha pár hónapja tűnt boldognak, akkor lehet ott a probléma :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!