Az a helyzet, hogy tesóm hozott pár rossz döntést az életében. Elég kis városban élünk, szóval mindenki tud mindent. Jelenleg van egy gazdag élettársa, akivel a feltűnően szép autójukkal szoktak minket meglátogatni. Mindig megnézik a szomszédok, hogy miért áll előttünk ilyen. Tudom, hogy butaság, de én mindig szégyellem magam ilyenkor, hogy a rossz vélemény rám is kihat majd. Jogos a félelmem? Vagy ezen felesleges aggódni?
Játszunk nyílt lapokkal... Tesódról azt gondolják, hogy q.rva? Nem kell tartanod, hogy rólad is ezt hiszik majd, persze ha nem viselkedsz olyan módon, hogy ezt higgyék :)
2020. máj. 17. 11:47
3/13 anonim válasza:
A tesóm egy faluban él a szüleimmel, én már nem, de kb naponta vagyok ott. A húgomnak a válás óta évente más pasija van, nekem ebből sosem volt semmi kellemetlenségem. Senki nem gondolja, hogy bármi közös van bennünk. Nincs is :(
2020. máj. 17. 12:14
4/13 anonim válasza:
Most az a rossz dontes, hogy van egy gazdag elettarsa es jo autoval jarnak? Nem ertem teljesen, hogy ebben mi olyan rossz, vagy mit fognak ez alapjan gondolni rolad :D akik ilyenek alapjan itelnek, azoknak minek is kell adni a velemenyere amugy?
2020. máj. 17. 12:56
5/13 anonim válasza:
Miert gondolnak a kerdezo testvererol, hogy krva, amikor jomodu ELETTARSA van? Nem minden heten masik csavo szallitja haza a flancos autojaval... az lehet a bajuk, hogy korlatoltak es akinek penze van, az alapbol ellenseg, mert nem a foldon kapal, ami koztudottan az egyetlen tisztesseges munka.
2020. máj. 17. 12:59
6/13 anonim válasza:
Hagyd már ezt a szar dumát (5/5), Vajna Timiről, meg a Faludy Fanniról, és lehetne sorolni, mi a vélemény? Naugye.
2020. máj. 17. 13:02
7/13 anonim válasza:
En a kerdesbol indultam ki, a kerdezo azt irta, hogy furan neznek a szomszedok, mert a testvere jon az elettarsaval es a jo kocsijukkal. Ettol meg persze lehet a csaj (ha egyaltalan az, mert ez sem derult ki egyertelmuen a kerdesb) ribizli, de a kerdes alapjan nem tudjuk a korulmenyeket.
2020. máj. 17. 13:13
8/13 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem fogalmaztam érthetően. Tehát igen, nekem ez a problémám, hogy attól félek, hogy a tesómról ezt gondolják, és hogy ez rám is kihat. Lehet túlzasba viszem, mert én mindig is nagyon féltem a rossz véleménytől, akkor is ha nem rám iranyul
A kocsi dolgot azért említettem meg, mert mi nem vagyunk gazdagok, és hogy a szomszédok ezért csodálkozhatnak miatta
2020. máj. 17. 13:17
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár már kicsit bánom, hogy kiírtam a kérdést
2020. máj. 17. 13:20
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes ilyen mélységekben azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol rólad. Mindig mindenki gondol valamit és nem fog az életben mindenki kedvelni, ez van. Csak azoknak a véleményére adj, akik számítanak neked és tudod, hogy jót akarnak. A szomszéd Marika néni véleménye mégis kit érdekel? És te is "rosszat" gondolsz a testvéredről? Mert a bűne számomra még mindig nem derült ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!