Mit tegyek? Az öcsém meg akarja ölni magát!
Szar apánk van, és állandóan bsztatja az ocsemet. Mindketten utáljuk az apankat, de az öcsém már nem bírja, hogy állandóan basztatja. Meg akarja ölni magát. Mit tegyek?
Hogyan segítsek neki? Én is akartam öngyilkos lenni, de ettől függetlenül nem tudok neki mit mondani sajnos.
Imádkozzál sokat! (Tényleg!) Persze a segélyvonalat is hívd fel!
116-123
Azért vigyázzatok a segélyhívóval. Én rám mentőt akartak hívni csak azt mondtam nem tudom, hogy hol vagyok, utána letettem :D
Amikor meg azt mondtam, hogy nem akarom megölni magam (közben meg igen) azt mondták ne raboljam az idejüket ha semmi bajom.
Hány évesek vagytok? Nincs olyan rokon, akihez tudnàtok fordulni?
Ha már nagykorúak vagytok, menjetek el dolgozni és költözzetek albérletbe. Tudom, hogy nehéz de inkább.
Ha még fiatalok vagytok, más megoldást kell keresni, de ez semmiképp sem maradhat így.
Te nem lettél öngyilkos, de mi a garancia arra, hogy ő sem lesz?
Beszélj vele sokat, mondd el neki a te sztorid, hogy nem szabad ebbe menekülni.
Hogy apátok pár év múlva lássa, mit dobott el magától, hogy egyedül nézzen rátok vissza.
Szia,
Próbáld valahogy rávenni az öccsédet, hogy beszéljetek egy online pszichológussal.
Fontos hogy tudja és érezze ő igen is értékes, különleges és jó ember..
Itt találtok pl. ingyen pszichológust:
- Illetve ebben a kérdésben is vannak hasznos válaszok, amik segíthetnek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!