Ti beleszólnátok ebbe a kérdésbe?
Szuleidnel csak finoman mernek erdeklodni...nehogy harag legyen belole.
Inkabb mintegy mellekesen felhozva, hogy jaj nem nagy teher nektek, hogy szegeny testveremek nem dolgoznak es ti segititek oket folyamatosan anyagilag. Tehetnek valamit ertetek? Es akkor lehet elszoljak maguk, hogy ez miert van igy van e ezzel bajuk vagy sem.
Ha viszont egyertelmu, hogy teher nekik, es teged is bosszant es tesodek sajat hibajukbol nem dolgoznak (ertsd lenne munka csak nincs hozza kedvuk), akkor tesoddal kettesben beszelgess errol. En regen beolvastam tesomnak egy hasonlo szituacioban. Hogy megis hogyan kepzeli, hogy mar egy eve eltartatja magat es nem is keres allast es nem is segit otthon. Elmagyaraztam mennyi sokba kerul az etel a rezsi es a szuleink mirol mondanak le omiatta es hogy atmenetileg az ember igenis dolgozhat felallasvan vagy seperhet utcat is, de az otthon dogles az eleg ocska viselkedes. Utana elkezdett allast keresni. Es talalt es munkaba allt. Amig nem talalt addig elkezdetthazimunkazni. Ugyhogy o egyszeruen eszre se vette, hogy amit csinal az nem annyira jo.
Anyukám nagyon sokat szokott panaszkodni.
De van egy unokájuk aki miatt nem meri meglépni azt, hogy nem fizetik a megélhetésüket.
A testvérem ezt meg kihasználja.
"Anyukám nagyon sokat szokott panaszkodni."
Na, akkor marha ingerülten rámordulnék, hogy mindezt a drágalátos testvéremnek mondja ne nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!