Mit tegyek a tesómmal? Én ezt nem tartom jónak.
Borzasztóan fegyelmezetlen és visszabeszélő srác.
Most így kijárási korlátozást egyáltalán nem veszi komolyan (az mégegy dolog ha elmegy futni 1 órát ,hogy kondiban tartsa magát de ,hogy a fél napot kint töltse az már nagyon sok és a maszkját se hordja).
És ha szólunk neki mindenkinek csak visszabeszél ,hogy őt nem érdekli ő az életét akarja élni.
Dehogy csak éreztessem ,hogy tényleg mennyire durva ez a helyzet (ilyen visszaszólást sztem még senki nem csinált)
Még amikor rendesen be kellet jàrni a suliba és és kapott egy egyes feleletet utána ezt válaszolta vissza: Rendben tanárnő akkor most én jövök és elővette a táskájából a haskerekét és megcsinált 10-et álló pozícióból (nagyon kemény srác ebből a szempontból)
Aztán hozzávágta a tanárhoz ,hogy tessék csinálja ugyanúgy és annyiszor ahányszor én és ha nem sikerül én adok önnek egyest meg egy tesifelmentést.
Mondjuk tény ,hogy ezért az osztályában már mindenki imádja de ez akkor sem túl jó így
Szóval a tesód egy IQ nulla, osztálybohóc.... biztos mindenki szereti,🤣😂😂🤣🤣
Amúgy semmi nem tiltja, hogy a szabadban sportoljon
Azzal még nincsen baj de a fél napot kint tölti.
Ha elmegy mondjuk 2 órát azzal nem lenne baj.
De ha most ez a felhívás ,hogy maradjunk otthon akkor csak azért is kint tölti a fél napot és nem is tudjuk mit csinál.
De amennyire ismerem tuti haverokkal van most is
Oké nem tiltja rendben.
De ha most van egy ilyen felhívás ,hogy maradjunk otthon és erre ő flangál erre arra még haverokkal ide oda és ne adj isten hazahozza nekünk ezt a szar vírust akkor mivan? Még ha én jó eséllyel túl is élem megmondom őszintén nem szeretnék 1 hétig állandóan köhögni tüsszenteni meg lázas lenni.
A szüleim pedig ráadásul már sokkal veszélyeztetettebb kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!