Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom összejött egy idősebb...

A húgom összejött egy idősebb palival, mit (ne) tegyek?

Figyelt kérdés
A testvérem 22 éves, összejött egy 50 éves elmúlt kollégájával, 1,5 éve vannak együtt. A pasi elhagyta érte a családját (feleség + 2 gyerek, az egyik felnőtt, a másik 16). Most együtt laknak kettesben, szépen el vannak egymással, a testvérem elmondása alapján szeretik egymást. Én bevallom az elején is ellene voltam, próbaltam a húgomat lebeszélni erről leginkább a korkülönbség és a pasi családossága miatt. Nem hallgatott rám, végül belenyugodtam és ráhagytam, gondoltam ez egy múló szeszély, majd elmúlik. Hát nem múlt, most a húgom kitalálta, hogy gyereket akar tőle... magamban totál kiakadtam, hogy hogyan juthat eszébe egy ennyi idős, már amúgy is gyerekes pasinak szülni. Tök csinos, értelmes csaj, bármikor találhatna magának palit. Amúgy nem gazdag kifejezetten a csávó, nem él rosszul, de semmi extra. Külsőre is átlagos. Óvatosan elmondtam az ellenérveimet, meg hogy gondolja át meg ezt. Nem tudom elképzelni, hogy ebből ne lenne tragédia. Van esetleg másnak - a történet bármely szereplője szempontjából - tapasztalata? Nem akarok belemászni a húgom magánéletébe, de úgy érzem nagy hibát igyekszik elkövetni. Nem hiszem, hogy az erőszakosság segítene, de gőzöm sincs, mit tehetnék. Köszönöm mindenki véleményét a témában.

2020. ápr. 27. 14:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
24%
#19, ha itt valaki igénytelen, sekélyes és buta, az épp te vagy. Éppen arról áradozol ugyanis, hogy szerinted a külső mindent űberel... ha neked ez kell, válassz így társat... aztán ne csodálkozz, ha kirak, ha már nem lesz "fiatal, feszes tested"
2020. ápr. 28. 15:13
 32/38 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó és szerinted az 40-50 éves pali miért akar magának fiatal 18-23 éves lányt? Csak nem a külső miatt?
2020. ápr. 28. 17:24
 33/38 anonim ***** válasza:
17%
#32, vagy igen, vagy nem. Az én párom is 16 évvel fiatalabb nálam, és nem a külső volt az elsődleges soha...
2020. ápr. 28. 17:29
 34/38 anonim ***** válasza:
82%

Mi más lehetett az oka?

Azonkivül hogy fiatal szép arcú testű,meg könnyen írányítható naiv.

2020. ápr. 28. 17:36
 35/38 anonim ***** válasza:
59%

Pl az, hogy hasonlóan gondolkodunk sok tekintetben, hasonló az értékrendünk?

(tudod, a külső az az alkalmi kapcssolatokban döntő... hosszú távon azért fontosabb a belső)

2020. ápr. 28. 17:42
 36/38 anonim ***** válasza:
83%
45 a férjem én 29 vagyok. Sok harmincas pasit lepipál fizikailag. Lehet itt jönni az átlag életkorral, de antialkoholista, nem cigizik, egészségesen élünk, sportol. Max. 35-nek szokták nézni. Én se tudtam, hány éves, amikor megismertem. Okos,kedves volt, elsőre egymásba szerettünk. Akkor volt 1 éve túl az előző házasságán. Van egy gyerekünk, többet nem tervezünk. Bírom, amikor letatázzák látatlanban a 40, 50-es pasikat, holott otthonra a legtöbb pali 30 után gyalázatosan néz ki, és addigra szetbulizza magát, elhízik. Manapság nem egy nő szül 40 felett, fogjátok fel, változott az élet. Kérdező, semmit nem tudsz tenni a kapcsolatot ellen, csak elfogadni vagy összeveszni velük. A baráti köröm egy része már elvált pár év után, nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni. Na meg sajnos fiatalon is meg lehet halni. Hagyjátok élni egymást.
2020. júl. 11. 14:38
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult a tesód élete?
2022. jan. 29. 16:44
 38/38 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy hol van leirva a nagykönyvben, hogy kell tökéletesen élni? Én drukkolok nekik és sok boldogságot kívánok. A sok okos ember mindent tökéletesen akar csinálni, tökéleteset akar másoknak is (milyen jogon tudod mi jó másnak?), tréningekre jár, hogy tökéletesen éljen. Közben meg pont elfelejtik, hogy az élet attól szép, hogy tele van spontán érzelmekkel. Szóval kedved kérdező, remélem sikerül magadban lerendezni és tudsz örülni mások boldogságának és marad energiád, hogy végre a magad dolgaival foglalkozz többet, mert végülis ahhoz van a legtöbb közöd.
2022. márc. 20. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!