16 évesen tudok bérelni albérletet?
Figyelt kérdés
Fizetni tudnám saját pénzből, havi 200+ keresek. Az a kérdés hogy kiadhatják e nekem.2020. ápr. 25. 14:32
2/33 anonim válasza:
Kérlek oszd meg velünk,mivel keresel ennyi pénzt 16 évesen. Munkahelyet szeretnék váltani, mert Én 30 évesen, nem keresek ilyen jól, bármennyit is dolgozom, esélyem sincs egyedül egy albérletre!
3/33 anonim válasza:
Ejha én nem keresek annyit 30 évesen,mi az a munka 16 évesen
4/33 anonim válasza:
Szerintem legálisan nem, de feketén simán, és annyira nem kell erőlködni, hogy találj egy főbérlőt, aki nem akar adózni...
5/33 anonim válasza:
Nem tudsz 16 évesen, és nem adhatják ki, csak feketén, ami neked is rizikós.
6/33 anonim válasza:
Megint te?
Nem fogtad fel amit tegnap leírtam neked?
NEM!
1.: Nem írhatsz alá jogilag.
2.: NE HAZUDJ!!! 16 évesen havi 200+??? 1 azaz egy ilyen 16 évest ismertem. Nagyon fullos, és jól cumizó lány volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
8/33 anonim válasza:
Ku.rva vagy , vagy drogot árulsz?
9/33 anonim válasza:
Bár én az utóbbira tippelek, nyilván a kuncsaftok miatt kell az albérlet.
10/33 anonim válasza:
Ilyen meló nekem is kell.
Igaz én 17 vagyok remélem beférek :D
Amúgy ha nem kamu: úgy tudod megoldani hogy anya/apa/nagytesó nevére kell kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!