Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Le kell írnom az érzéseim....

Le kell írnom az érzéseim. Meghallgatsz?

Figyelt kérdés

Sokszor, nagyon sokszor elgondolkodok, hogy miért én és a családommal történik ez. Ami azt illeti, az öcsém fogyatékos. Oxigénhiánnyal született, így se beszélni, se járni, semmit nem tud egyedül. Az orvosok hibája volt, de mindenki szemet hunyt felette. Alapján véve is félénk, visszahúzódó lány vagyok, de az ahogy mindenki megnézi, és nem érdekli őket, hogy ez mennyire pofátlan, feltűnően nézik tovább. Hálát adok, hogy a szüleim kapcsolata jó, és viszonylag anyagilag is stabilak vagyunk. Őszinte leszek, egyszerre vagyok mérges, és szomorú is. Egy kicsit szégyellem, de amikor mosolyog rögtön eszembe jut, hogy örülök hogy még él.

Összesen 2 barátnőm volt itt, akikben teljes mértékben megbíztam. Jövendőbeli társat is úgy kell választanom, hogy érett legyen, és fogadjon el engem, és az egész helyzetet. Borzasztóan utalom, amikor sajnálkoznak. Nem kell az Istenért! Boldogok vagyunk, és ennyi. Keményen kell tanulnom, hogy segíthessek a szüleimnek, és építhessem a jövőm.

Köszönöm, ha végig olvastad :) Nekem jól esett leírni.

16 L

2020. ápr. 24. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy megnézik az nem pofátlanság. Legtöbb embernek ez ismeretlen dolog. Az hogy sajnálkoznak is teljesen természetes. Ez ritka sok terhet rak a szüledire.
2020. ápr. 24. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Ha ti boldogok vagytok így, akkor mással nem kell foglalkozni :) Az öcséd is tud boldog életet élni, még akkor is, ha fogyatékossággal született.

Volt olyan időszakom nekem is, amikor nagyon szerencsétlennek éreztem magam, úgy voltam vele, hogy nekem sosem jön össze semmi, aztán rájöttem, hogy ez nem így van. Van fedél a fejem fölött, van tiszta ruhám, van mit ennem, van szerető családom, és boldog párkapcsolatban élek. A többi még elválik. Hiszen fiatal vagyok.

2020. ápr. 24. 20:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak olyan nehéz, mert én már amióta az eszemet ebben élek. És nagyon nehéz erről beszélni. Borzasztó sok orvosi vizsgálata, műtéte volt már.
2020. ápr. 24. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Felfogás és nézőpont kérdése minden.
2020. ápr. 24. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

"Jövendőbeli társat is úgy kell választanom, hogy érett legyen, és fogadjon el engem, és az egész helyzetet."

Most akkor te vagy beteg vagy az öcséd? Vagy nem értem a párkeresésednek mi köze ehhez, nem a tesóddal kell együtt élnie hanem veled. Igaz? Egy átlag 16 éves persze nem érett, de 20 fölött már nem sok gondod lesz ezzel.

2020. ápr. 24. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom, a kérdezőt úgy nevelték, hogy a szülei életében anyagilag és gyakorlatban is őket kell támogatnia a tesója nevelésében, a haláluk után pedig át kell vennie a tesójáról való gondoskodást. Ezt nincs férfi, aki vállalja férjként, hacsak nem valami egyházi közösségből választ párt. De az is le fog lépni.
2020. ápr. 24. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Drágám ne tedd tönkre az életed. Ne áldozd fel magad. Keresd a boldogságod.
2020. ápr. 24. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy nincs olyan férfi. Csak meg kell találni az egyensúlyt, ui. házasság után már ti lesztek egy család, aminek nem mehet a rovására az, hogy te a származási családodban akarsz helytállni elsősorban. Attól még, hogy neked a saját férjed lesz az első (helyesen), lehet a származási családodon is segíteni. Csak a fókuszt nem szabad eltéveszteni.
2020. ápr. 24. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

9eve osszejottem egy lannyal aki pont annyi idős volt mint te most. Neki is az occse ugyanebben a helyzetben volt. Oxigenhiany, magatehetetlen, 24oras felugyelet. Sajnos azota elhunyt a kissrac, de lattam hogy a szulei es a novere mennyire szereti es hogy mindent megtesznek erte. Tiszteltem oket es a lanyt ezert megjobban szerettem.

A normalis emberek, en magam annak tartom, empatikusak. Nem kerdeztem a tetsvereroo, ugy voltam vele, ha akar a bnom meselni szivesen meghallgatom. Nem neztem ra másképp mint mas egeszseges fiura, sot elfogadtam hogy nem tudunk talalkozni mert a bnomnek vigyaznia kellett ra.

Azota mi szetmentunk a lánnyal, de nagyszeru ember lett belole. Sokat tanult, az ELTEn vegzett, boldogan el.

Szoval barmi lehetsz, ami csak akarsz. :)

2020. ápr. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!