Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért jönnek be tesóim az én...

Miért jönnek be tesóim az én szobámba?

Figyelt kérdés

Kis hátterinfo:

Fél éve kb még hárman voltunk egy szobában (uj házat vásároltunk, es a tobbi szobát felujitjuk)

Namost kb fel éve kész lett egy szoba, ugy gondolták anyumék, hogy mivel én vagyok a legidősebb, legyen az enyém. (Tesoim maradtak ketten egy szobában, de ők amugy kifejezetten joba vannak egymással, ugyhogy sztem nekik nem is gond)

Gyakorlatilag folyton itt vannak nálam, (mind 2-en) és nem akarnak kimenni. Szuleim egyszer egyszer bejonnek, es ez igy jo . Tesoim nem ertik meg, hogy ne legyenek itt

egesz nap.

Minap pl behoztak vmi kekszet, kiborították, ráorditottam, erre bejott anya és arra hivatkozva hogy szeinte a "géppel orditok" kikapcsoltatta azt.

És hiába mondom nekik h kuldjék ki tesoimat, egyszeruen leszarják

Most mit csináljak? (Kulcsa nem igazán tudom h hol van a szobámnak)

(Ja es ha minden jol megy akkor par honap es nekik is lesz kulon szobajuk, de addig is allandoan itt kell lenniuk???)

2020. ápr. 15. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Zárd be az ajtót és kívülről vedd le a kilincset! :-))
2020. ápr. 15. 15:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Xd ez jo
2020. ápr. 15. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon is megértem a testvéreidet, hogy a kész szobában jobban érzik magukat. Nekik is rövidesen elkészül, akkor majd ott lesznek, mindegyik a sajátjában, de az is lehet, hogy vissza-visszamennek hozzád (is). Én örülnék nekik.
2020. ápr. 15. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk amíg egy szobánk volt alig vártuk hogy külön legyen. Amióta megvan a külön szoba is bemegyek tesómnhoz. Nem csinálok semmit csak telefonozok mellette vagy nézem a tévét. :D őt nem zavarja de én ha megunom át megyek a sajátomba, azt viszont ha ő jön át utálom XD
2020. ápr. 15. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Alapbol en is orulok nekik, de amikor mar 6 orája ott vannak es teloznak meg ordibálnak akkor mar kicsit zavaro
2020. ápr. 15. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők a saját szobájukba is ketten vannak nekik nem gond hogy többen vannak nem úgy mint neked. Gondolom jobb neked is egyedül lenni néha. Na ők ezt nem érzik át. De tényleg csak úgy tudod megoldani ha megkeresed a kulcsot. Nekem folyton berontott tesóm és utáltam úgy szokott le róla hogy bezártam az ajtót és nem tudott bejönni csak ha kinyitottam neki de akkor meg már nem volt fontos amiért átjött volna 😄
2020. ápr. 15. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

#4-es,

nagyon egyoldalú vagy: neked jó átmenni, de ő ne jöjjön hozzád. Helytelen. Menjetek át egymáshoz, de ne lógjatok a másik nyakán, ne zavarjátok.

2020. ápr. 16. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
4es vagyok, hidd el ha zavarom kitakarít a szobájából és felfogom hogy menjek :D
2020. ápr. 16. 08:11
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Miért várod meg,hogy felkérjen a távozásra? Senki sem teszi szívesen, hogy ilyenre kérjen. Magadnak kell észre venned, hogy kellemetlen vagy. Kétféle mércét alkalmazol. Olvasd csak el, mit írtál a 4. pont alatt!
2020. ápr. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!