Miért jönnek be tesóim az én szobámba?
Kis hátterinfo:
Fél éve kb még hárman voltunk egy szobában (uj házat vásároltunk, es a tobbi szobát felujitjuk)
Namost kb fel éve kész lett egy szoba, ugy gondolták anyumék, hogy mivel én vagyok a legidősebb, legyen az enyém. (Tesoim maradtak ketten egy szobában, de ők amugy kifejezetten joba vannak egymással, ugyhogy sztem nekik nem is gond)
Gyakorlatilag folyton itt vannak nálam, (mind 2-en) és nem akarnak kimenni. Szuleim egyszer egyszer bejonnek, es ez igy jo . Tesoim nem ertik meg, hogy ne legyenek itt
egesz nap.
Minap pl behoztak vmi kekszet, kiborították, ráorditottam, erre bejott anya és arra hivatkozva hogy szeinte a "géppel orditok" kikapcsoltatta azt.
És hiába mondom nekik h kuldjék ki tesoimat, egyszeruen leszarják
Most mit csináljak? (Kulcsa nem igazán tudom h hol van a szobámnak)
(Ja es ha minden jol megy akkor par honap es nekik is lesz kulon szobajuk, de addig is allandoan itt kell lenniuk???)
#4-es,
nagyon egyoldalú vagy: neked jó átmenni, de ő ne jöjjön hozzád. Helytelen. Menjetek át egymáshoz, de ne lógjatok a másik nyakán, ne zavarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!