Szerintetek minden oké a testvéremmel?
Én lediplomáztam, igaz nem a végzettségem szerint dolgozom. A húgom (23) viszont nemrég hagyott ott egy egyetemet, mert nem tetszett neki, most elkezdett egy vendéglátóit de már azt sem szereti.
Nem sportol semmit, van rajta 25kg biztos. Nincs kapcsolata sem mert "nem érdekli".
Egyik szülőnk elhunyt ezért mindketten rengeteg pénzt és ingatlant örököltünk, de én ettől függetlenül lediplomáztam és folyamatosan képezem magam.
Ő meg beleült a tutiba és nem is akar tenni semmit, hogy saját pénzt teremtsen elő.
Ez normális?
Fogad el hogy felfogásban különböztök , feje sem faj mert van pénze, akkor lesz baj ha az elfogy.
De ha rengeteg pénze van az hosszú idő lesz, csak nehogy tőled kérjen , ha nem lesz neki.
Lusta , nem motiválja semmi sem, kilátástalan az élete a kinézete miatt.
Segíts neki, járhatok egyutt kondizni, szépség szalon, stb...
Nem értem, hogy miért vagy irígy rá? Ha csak ő kapott volna pénzt, akkor megértem, de te is "milliomos" lettél. Te elvégeztél egy egyetemet, de nem abban az ágban dolgozol. Ő otthagyta. Akkor most azért vagy te a jobb, mert van egy diplomás amivel nem érsz semmit? A vendéglátóit ha jól értem csinálja. Tehát azért csak csinál valamit.
Ha valakin van plusz kiló, akkor a legrosszabb amit tehetsz, hogy ezért piszkálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!