Mit tegyek hogy a bátyám hajlandó legyen velem beszélni?
Miért gondolod, hogy ha eddig nem akart veled kapcsolatot tartani, akkor ha erőszakoskodsz, nyomulsz és zaklatod, akkor majd hirtelen akar?
Lehet hogy néhol megegyezik a DNS-etek, de ezen kívül nem vagytok többek egymásnak, mint két random idegen az utcán. Ha testvért akarsz, ott a nővéred.
Ja és nem túl sok észre vall kitenni a teljes neved egy anonim oldalon.
Nekem ez nagyon zavaros. Próbálom értelmezni a történteket: A kedves báty írt egy hagyományos, papíralapú levelet. Ezt nem adta postára, hanem odaadta valakinek, aki nem juttatta el hozzád, hanem lefotózta és ezt küldte el neked. Te úgy gondolod, hogy a papíron volt egy emailcím, amit a fotós lehagyott.
A kérdéseim: miből gondolod, hogy volt ott egy emailcím? Miért ad meg valaki kontaktot, aki nem akar veled beszélni semmilyen formában? A levélben szerepelt, hogy nem akar veled beszélni, vagy esetleg a kedves postás üzente meg? Aki fotózta, miért nem kérhető meg, hogy készítsen egy másik képet emailcímestül? Miért nem kaptad meg egyáltalán a levelet amit neked írtak?
Húgom (féltestvérem, “anyánk” közös) pont annyi idős, mint te. Annyi hogy én 10 évvel vagyok fiatalabb, mint a bátyád. Abba bele sem gondoltál, hogy úgy van vele, miszerint egy idő “ráunsz” és ha ő nem keres téged akkor te le se.....
Ezt ne vedd támadásnak, nem ellened irányul. Ez csak tapasztalat, holott én is sejtettem, hogy “átverés” az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!