Hogy lett ennyire más a 16 éves húgom mint én?
Igen, az látszik, hogy te nagyon nem ilyen vagy. Szívrohamot ne kapjál, hogy egyszer cigizett, meg a barátja cigizik és megfogja a fenekét. Képzeld, 16 évesen szerintem még szexel is! 🤭
Keresi az útját és önmagát, ennek van itt az ideje. Neked se ártana.
Azért egy cigit meg egy kettest nem neveznek zullesnek.
Ami a húgod a történik azt úgy hívják, hogy tinikor.
A nevelés csak egy dolog. Én és nővérem is teljesen mások vagyunk, mintha nem is testvérek lennénk(28-30 évesek vagyunk egyébként).
Mostanában egyre jobban tért hódít az epigenetikai öröklés(nem a dns-hez kötött örökletes tulajdonsagok és egyebek) ezen kívül a kortars/környezet hatása is nagyon tud befolyásolni egy embert.
Ha szerencsések van, akkor ez életkori sajátosság és kinövi. El lehet vele beszélgetni is, de nem biztos, hogy hatna rá.
Már ne is haragudj de ha a húgod 16 te gondolom 18 környéken lehetsz ;minimum) lehet neked kellene egy kicsit probalgatnod a határaidat mert nem attól lesz valaki kedves kis csaj amit te csinálsz. 18 évesen egy hetedikben szerzett 2es miatt minősíteni valakit (sőt megjegyezni hogy egyatalan történt ilyen) meg egy cigirol elég gyerekes.
Az hogy valakit érdekelnek 10en évesen a fiúk megint teljesen normális. Hajat is mikor vessen? Mikor vegyen fel ilyen ruhákat? Most kell megtalálnia a stílusát.
Nem kell elk*rvulni de ilyennek kis szürkének naivnak unalmasnak és Szentesjedonek se kell lenni, lehet, hogy ez most nem esik jól de nem bántani akarlak, ennyi idősen kellene élményeket szerezned, próbálj inkább tanulni a húgodtol és megélni a tini korod.
Ezek még nem durva dolgok! :D Még változhat. De ha ilyen is marad, nincs vele semmi gond. Vannak ettől sokkal rosszabb esetek is.
Én azon lennék leginkább felháborodva, hogy magassarkút hord. Én 16 évesen még nem engedném a lányomnak, csak alkalmakra egy alacsonyabb sarkút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!