Jogomban áll e azt mondani, hogy nem jöhet többet hozzánk férjem gyereke, oldja meg máshogy?
Szóval a helyzet azy hogy adott egy iszonyatosan rossz neveltetésű gyerek, történetesen párom gyereke, aki minden 2 hét végén nálunk van. Folyamatosan romlik a viselkedése és már addig jutottunk, hogy semmi nem használ a viselkedésére. Próbáltam már én is mindent, kedvesen, szeretve, határozottan, de semmi.... Ez még rendben is lenne, de sajnos ugye mint mindenhol máshol, az én gyerekeimre ragad át ez a viselkedés! Tudom, hogy oviból is el fogja tanulni a rosszat, de az, amit ez az egy gyerek leművel... Kitesz 10 rossz gyereket....
Az ő nevelésébe nem szólhatok bele, nyilván, de az enyémeket megvédhetem....
Adott a hely, ahol lakunk, nekem több közöm van hozzá, mint páromnak, hiszen az én családom lakik itt még rajtunk kívűl...
Amikor itt van a gyerek, mindenki feszült, ideges, nekem már 1 héttel előtte gyomoridegem van, hogy mivel fog minket újra kikészíteni...
Tehát a kérdés adott: Felszólíthatom e arra a páromat, hogy oldja meg a láthatást máshol (pl anyjáéknál) addig, amíg a gyerek viselkedése nem javul, mert nem fogom végig nézni, hogy az én csodás 2 lányom is egy bűnrossz kisfiús viselkedésű, mindenkit gyűlölő, ki ha én nem stílusú gyerekek legyenek...
Ja, igen... Jöhetnek a kommentek, hogy ezt tudhattam volna, mikor összejöttem vele, de nem, ezt előre nem lehetett tudni, hogy ennyire elbassza a gyerek anyukája a nevelést....
"A nevelt gyerek igenis félig a tied is, amikor a pasidhoz hozzámentél kaptad a szettel."
Szóval akkor a gyerek félig az övé is. Viszont ő pedig a gyereknek a senkije, ugye? Jó kis gyk-s kettős mérce szerint.
Nőrokonomért egy férfi otthagyta a feleségét. Lett közös gyerek, meg láthatás a régivel. A kisfiú rossz volt. Többek közt, ollóval vagdosta az új asszonynál a függönyt. Milyen szép allegória, mert tkp. mit is akart szétvágni? Sikerült is. Az apja visszament a feleségéhez.
A gyereknek kell az apja figyelme, ideje. Így harcol érte, mert koránál fogva csak ilyen kommunikációra képes.
Ezt a gyereket ki kéne rúgni az űrbe.
(Nem lesz gyerekem soha, mielőtt elájultok.)
34!
Ne is vállaj soha.. Nem való neked. 😉
A gyerek úgy viselkedik ahogy nevelik vagy ahogy nem nevelik (kivéve ha valami gond van, idegrendszer fejletlenség, viselkedés zavar mentális gond stb) mivel gyerek másképp nem tudja kifejezni ha valami bántja, zavarja. Ha nincs meg egy gyermek életében a stabilitás, következetesség szeretet, sok odafigyelés nyílván úgy viselkedik amivel magára tudja vonni a figyelmet. - rosszalkodással. Ez nem a gyerek hibája csak is a felnőtteké.
Nőrokonomért egy férfi otthagyta a feleségét. Lett közös gyerek, meg láthatás a régivel. A kisfiú rossz volt. Többek közt, ollóval vagdosta az új asszonynál a függönyt. Milyen szép allegória, mert tkp. mit is akart szétvágni? Sikerült is. Az apja visszament a feleségéhez.
A gyereknek kell az apja figyelme, ideje. Így harcol érte, mert koránál fogva csak ilyen kommunikációra képes.
Megkapta már az adhd jelzőt, kap gyógyszert is, de nem segít.
Volt próbálva az is, sőt elszoktak járni erre arra kettesben is, meg úgy is, hogy visz mindenkit, voltam kihagyva programokból, volt, hogy én is mentem. Tényleg az égvilágon mindent kipróbáltunk, de semmi eredmény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!