Fiúk! Ha van lánytestvéretek, szoktátok őt védelmezni?
78% De jó ilyet olvasni.
Tesómtól inkább tartottam sokáig. Tiniként nagyon rossz társaságba keveredett, akik feljártak hozzánk, amikor nem voltak otthon a szülők.
Beszólogattak nekem, beleköptek (turháztak) a mosogatóba, amikor tudták, hogy mosogatnom kell és hasonlóak...Ekkor kezdett megromlani a kapcsolatunk.
22 éves a húgom. Versenyszerűen űzi középsúlyban a Taekwondot. 60 kilós, de nagyon tud. Nincs szüksége a védelmemre. 14 éves húgomnak sincs, bár ott azért figyelem, hogy ha kell segítek. De ő meg bokszol. Ő is sportszerűen akarja csinálni.
Szerintem a húgaim akarnak engem megvédeni.
26/F
Egy öcsém és egy bátyám van.-mindig megvédtek, ha kellett, akár szóban, akár fizikálisan.
Aztán felnőttünk, de akkor is mindig éreztem a védelmező tekintetüket.
Az esküvőmön ugyanolyan büszkén álltak mellettem, mint a szüleim.
6 évvel idősebb nővérem van.
Még kis szaros voltam, már akkor is védtem őt a füttyögő férfiaktól. Ki se látszódtam még a földből, de már beugattam a tőlem jóval idősebbeknek, annyira idegesítettek.
Nővérem meg csak röhögött. :)
Felnőtt embereket nem kell "megvédeni". A tesó nem fogyatékos, hogy ne tudná érvényesíteni az érdekeit, nem kell úgy kezeleni, mint egy egyedül életképtelen valakit, hogy kivel barátkozik, az nem az ő dolga.
Úgy kell kiállni egymás mellett, mint a többi családtag mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!