Mit lehet tenni ha a testvérem elmebeteg? Hogy lehet egy
ilyennel együtt élni?
Nem vagyok troll válaszadó, csak ha a testvéred bizonyítottan orvosilag beteg, akkor tudod nagyon csúnya dolog egy ilyen oldalon fröcsögnöd róla.
Amúgy olvasd már el miket írtál. Te írtad, hogy a saját testvéredet nyiffantanád ki legszívesebben, te sem vagy százas, neked is kéne orvos.
2019. dec. 25. 22:14
12/20 A kérdező kommentje:
Ha napi 12 órában ezt hallgatnád te is legszivesebben lehajintanád az emeletröl. Egy ilyen embertöl meg is lehet bolondulni. Bár amint látom nincs annyi eszed hogy bele tudd magad képzelni ebbe a helyzetbe, hogy konkrétan meg kell bolondulni itthon. Vagy troll vagy, vagy nagyon hülye. De mondom gyere át és hallgasad. Vagy még jobb, vidd haza magadhoz.
Még mindig kifogasokat keresel. Hárítgatnád a saját fusztrációdat ismeretlen emberekre. Igen a szavaidon érződik a gyűlölet és a neked szarabb érzés. Csak egy dolgot felejtesz el megkérdezni magadtól, nem tőlünk.
Van munkád, keresel pénzt akkor miért nem mész albérletbe, mert ugye írtad, hogy dolgozol. Tehát nem kell ahhoz pár, hogy az ember önállósodjon ha annyira zavar a beteg testvéred akkor miért nem költözöl el?
Továbbra sem vagyok troll, se hülye. Nem őriztünk együtt libát, szóval a beszédstílusodon nem ártana változtatnod.
2019. dec. 25. 23:14
Nevezd be a jövő évi X-faktorba és szüleiddel közösen keressetek neki egy énektanárt, ahol kiélheti az éneklési vágyát. A tanárral beszéljétek meg, hogy szigorúan tiltsa el az otthoni, felügyelet nélküli gyakorlástól, mert árthat vele a hangjának. Talán a nyugalmatok megér ennyit.
2019. dec. 25. 23:49
15/20 A kérdező kommentje:
Ô maga is tudja hogy szar. Ha nem így lenne már saját magától elment volna rég valami tehetségkutatóba. Az kéne neki amúgy. Nagy szenzáció lenne. A mentorok szétaláznák. Fent lenne még a neten is. Az kéne ennek.
Bármikor énekel menj oda hozzá és nyomd te is vele üvöltve:D egy idő után csak megunja xd
2020. jan. 24. 19:29
ha hegy nem megy Mohamedhez...azaz vidd orvoshoz te!
2020. jan. 24. 21:32
Az én testvéreim ugyanezt csinálták, csak a zenét bömböltették Szóval én elhiszem hogy idegesítő. Márpedig el kell érni hogy abbahagyja, küldjétek el a háztól, vagy vonjatok meg tőle valamit. Hárman vagytok, ő meg egyedül.
2020. jan. 24. 23:15
Nálunk a szomszédban lakodalmas ment üvöltve egész éjjel. A rossz zene szerintem egészségkárosító környezetszennyezés. Miért nem veszed fel videóra, kérd meg hogy énekelje el hadd vedd fel, hogy utána ki lehessen elemezni hogy javuljon és sztár lehessen. Miért melankólikusat énekel? Adj neki egy dalt amit szeretsz hogy azt énekelje el. Mondd meg hogy mától te vagy a menedzsere, írjatok szerződést hogy a bevétele x százaléka a tiéd lesz :)
2021. febr. 5. 21:56
Hatóságokhoz kéne fordulni.
2022. febr. 1. 03:14
Kapcsolódó kérdések: