Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A parom testvere miert ilyen...

A parom testvere miert ilyen majom velem?

Figyelt kérdés
Szoval...mikor ott van mas is kedves meg minden maskor mindig beszol nekem...ha nem lassak.Volt egy 10 eves kapcsolata amibol hazassag akart lenni de nem jott osze mert a csaj 10 ev utan megcsalta...s egy evig nagyon elvolt...most egy ev utan egy helyre kerultunk a testvere s o meg en...es irtam h mi nem tudunk egyez i mert allandoan beszol valamit....s tudjuk h randizgat egy csajjal-oszinten nagyon orulunk neki mert 33 es kellene a tars neki-es finoman rakerdeztem es erre elkezdte nagykepuen hogy:az a baj h nincs negy...miert?-mert csak harom van....s egyik se tud a masikrol...-es szembe kacagott...es igazabol idegesit mert mindenki massal kedves...szereti mindenki mert segit meg minden de velem egyaltalan nem...miert?hiaba probalok megbaratkozni vele,ugyis valami ilyen nagykepuseg vagy beszolas lesz a vege...
2019. nov. 17. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
De szeretem a kamukérdésekben, hogy mindig arra kanyarodnak, ahol valaki belekérdezett... a svéd-magyar vezető ügyintéző, aki nem használja a nyelvet, ezért úgy ír, mint egy félanalfabéta, de azért mégis magyar oldalra írkálja ki a bánatát, és akire rámorog majd elfut a leendő sógora. 😂😂😂
2019. nov. 17. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
vezetői ügyintézőként nem elvárás, hogy tudj írni???
2019. nov. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!