Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Hogyan lépjek túl azon, hogy mindig azon agyalok, hogy a bátyám mennyivel jobb mindenben, mint én?

Figyelt kérdés
Tényleg szinte mindenben jobb.Okosabb,erősebb,magasabb,és szinte bármilyen játékban letud győzni.Persze azért én is nyertem már ellene párszor valamiben,de mégis mindig az a célom,hogy jobb legyek,mint ő.
2019. okt. 4. 16:26
 1/10 anonim válasza:
100%
Fogadd el és légy rá büszke.Nekem egy szakmunkásbizonyítványom van és egy estin elvégzett szakmám.Testvéremnek érettségije,több főiskolája,2 diplomája,2 nyelven beszél és vezető beosztásban van,melette saját vállalkozása.Nagyon büszke vagyok rá és ő is rám mert egyedül nevelem a gyerekem minden segítség nélkül.Ezzel azt akarom mondani,hogy nem vagyunk egyformák mindenki másban erősebb.Légy rá te is büszke és szeresd nagyon!
2019. okt. 4. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Es mit ersz el azzal hogy jobb leszel mint o?
2019. okt. 4. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz jobb lenni, mint ő? Mi ez a férfias versengési baromság?

Te egy másik ember vagy, más adottságokal és másfajta tehetségekkel. Találd meg a saját utadat és megnyugszol.

2019. okt. 4. 17:12
 4/10 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Ha ennyire megvan benned ez a teljesítménykényszer, akkor

1. a gyerekkorodban a szüleitek nem ismerték el azberedményeidet a neked megfelelő módon (idő helyett ajándék stb.) vagy

2. valaki, akivel rokonszenvezel (pl. párod, főnököd) akár öntudatlanul is olyan teljesítményeket magasztal, amikben a bátyád jó, te nem.

Túllépni úgy lehet, ha tudatosítod hogy amit elértél, az tetszik neked, és nem az a célod, tereped, ami neki.

2019. okt. 4. 17:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem a bátyám,büszke is vagyok rá,de szeretném,ha ő is büszke lenne rám és elismerne.
2019. okt. 4. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A rivalizálásból sok komoly baj születik - az emberiség ősi problémája (Káin&Ábel)

Szívleld meg Lao Ce bölcsességeit, magunkat kell legyőzni! - jobban megbecsülnek majd az emberek, a testvéred is:

"Okos, aki érti az embereket;

aki önmagát érti: ihletett.

Hatalmas, aki másokat legyőz;

aki önmagát legyőzi: erős."

(Lao Ce /Tao Te King)

[link]

2019. okt. 4. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,van egy rossz hírem. Csak saját magad lehetsz,mert mindenki más már foglalt :(..

Tekints rá példaképként. Szerencsés dolog,ha az embernek bátyja van. Becsüld meg nagyon.

2019. okt. 4. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el magad olyannak mint amilyen vagy és ne akarj jobb lenni mint a másik.Ez csak rontja az önbecsülésedet.
2019. okt. 5. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Hallgasd sokat ezt a számot!

https://www.youtube.com/watch?v=-AoTa4d2USI

2019. okt. 6. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Vagy ezt :/

[link]

2019. okt. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!