Szerintetek a tesóm vagy az apukám mellé álljak?
Nővérem 3 évvel idősebb nálam már nem lakik velünk de néha haza látogat. Már múltkor említette hogy van barátja de azt mondta nekem hogy csak akkor mutatja itthon be ha ugy érzi eljött az ideje. Aztán el is felejtettük ezt a témát egészen múlt hétvégéig.
Jöttem haza a suliból pénteken és mikor már beléptem a kapun hallottam hogy hatalmas az üvöltözés a tesóm keg sírva jött ki beült a kocsijába és elment. Én meg álltam ott azt sem tudtam mi van, anyukám szintén sírt, apa meg majdnem agyverzest kapott. Aztán elmondták hogy a tesóm barátja az a fiú akinek az apja régen apa üzlettársa volt és aki meglopta apát. Volt is pereskedés meg minden de ez még az én születésem előtt történt. Azóta fújnak egymásra és most a tesóm ugye együtt van a fiával amin apa nagyon kiakadt és meg tiltotta a nővéremnek hogy vele legyen. Azóta a tesóm haza sem jött, apa szintén makacs nem akarja keresni én meg 2 tűz közé kerültem mind a ketten nekem szidják a másikat és apa kiakad ha a nővéremet védem a nővérem meg kiakad ha esetleg apát. Most ilyen helyzetben mit lehet tenni? Ki mellé kellene állnom? Egyébként apával nem értek egyet mert nem a tesómék tehetnek arról hogy ők régen mit csináltak de ezt nem mondhatom meg neki mert kiabálni kezd rögtön :/ 17/L
Szerintem tesódnak megmondhatod, hogy vele vagy, de a szüleiddel szemben nem tudod megvédeni őt.
Vagyis én úgy látom, ez a maximum, amit jelen helyzetedből ki tudsz hozni 🤔
Ezt nem értem.Ha tudom hogy apámat meglopta az az ember,nem fogok összejönni a fiával,lehet bármilyen Adonisz is.Mivel volt pereskedés,nem kis ügy lehetett,nem 500Ft-ot lopott el.
Anyámat is próbálta pár családtag kisemmizni,én azóta egyikkel sem beszéltem,töröltük őket az életünkből.Tehát csak azt akarom érzékeltetni,hogy a családtagom mellé állok,és nem lenne gyomrom ahhoz,hogy ilyen ember fiával együtt legyek.
Utolsó, miért, a fiú mit tehet róla, hogy az apja mit csinált, amikor ő pár éves volt? És a Kérdező nővére mit tehet róla, hogy a saját apja mit csinált, amikor ő volt pár éves?
"Tehát csak azt akarom érzékeltetni,hogy a családtagom mellé állok" - ebben igazad van... és az első számú családtagom na ki is? A párom.
"Az első számú családtagom na ki is?"
Mégis ki lenne? Amíg élnek, egyértelműen a szüleim! Mindenki előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!