Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Amióta a bátyjám erőszakos...

Amióta a bátyjám erőszakos sportot űzik, azóta mindig lábon kell lennem, felkel lennem készülve a váratlan ütésekre, mikor itthon vagyok és csak az életemet szeretném élni és nem a küzdő párja. Ezen hogy segíthetek?

Figyelt kérdés
A kérés nem hat, akkor regulazza uteseit (mert hogy sose hagyja abba) amikor vele együtt verekszek. Nem tudom különbséget tesz-e de én egy lány vagyok, ráadásul fiatalabb és sokkal gyengébb. És kifaradtam.
2019. aug. 17. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Tök jókat irtak a többiek. Beszélni a szuleiddel, az edzöjével. Paprika spray. Vagy a legközelebbi utésnél kiterulsz, nem mozdulsz amig mentőt nem hivnak. Vagy feljelentést teszel családon belüli erőszak miatt. Probálgasd végig.
2019. aug. 18. 08:52
 12/13 Savlekotő ***** válasza:
88%
Talán nevelni kellett volna a szüleidnek akkor nem lenne fenevad aki szét üti a saját testvérét..
2020. jún. 9. 02:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
paprikaspray mindig a zsebedben. Előtte, összehívod szüleiddel őt egy szobába, és megmondod, a következő ütésnél lefújod, tudjanak róla, de még fel is jelented bántalmazásért ráadásul. És tényleg fújd le, de vigyázz, el akarják majd lopni tőled a spray-t.
2022. júl. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!