Nem tudom, hogy most mit csinàljak?
Figyelt kérdés
Egyszer takarítàs közben talàltam egy képet,hogy ...Valentína első karàcsonya plussz egy dàtum majd ràkerestem erre a névre az interneten és a làny akit talàltam nagyon hasonlított apàra szóval elkezdtem kutakodni hogy ki is ő? Megnéztem anya és apa Messengerét is majd majd megkerestem azt a nőt aki a làny oldalàn anyaként volt feltüntetve meg talàltam őt apa messengerében és elolvastam az üzeneteket onnantól minden tiszta lett ràjöttem hogy az a làny a féltesom aki ma màr 21 éves de mivel nem értem anyàéknak elmondani így tovàbb kerezsgéltem hátha talàlok valamit még ma mikor a szüleim elmentek otthonról eszembe jutott hogy meg kéne nézni hogy a régi papírok között nem e talàlok valamit. Igy tudtam meg,hogy hol lakik és hogy mikor született .De valahogy el kéne mondani anyàéknak hogy tudok róla. De hogyan?2019. aug. 12. 15:46
1/9 A kérdező kommentje:
* mertem
2019. aug. 12. 15:49
2/9 anonim válasza:
Szerintem ismételd át a matekot, nyelvtant, fontosabb tárgyakat, mert hamarosan kezdődik a tanév.
4/9 anonim válasza:
Mutasd meg a képet apádnak és kérdezd meg, hogy ő a testvéred-e.
5/9 anonim válasza:
Ez mindenképpen egy kellemetlen beszélgetés lesz, szerintem ne halogassad.
Én anno bírósági ítéletet találtam, amiben teljesen más volt a nevem. Persze anyám először mérges volt rám, hogy mit keresgélnek a papírjai között, de aztán megbeszéltük a dolgokat.
6/9 anonim válasza:
Hát ez elég gáz a szülőktől, hogy így titkolják a múltjukat.
Nyugodtan mondhatod szüleidnek, hogy valamit el kéne mondaniuk neked... 🙂
7/9 A kérdező kommentje:
5. Nek. Én is bírósàgi papírokat talàltam amibe az volt leírva hogy mennyi gyerektartàst kell fizetni.Meg egy kézzel írott levél fénymàsolatàt amit az ő annya írt a bírósàgnak
2019. aug. 13. 11:35
8/9 anonim válasza:
A szüleidet szerintem hanyagold merz kidrül,hogy kuzatsz. Leráznak és mindet elzárnak előled.
A cssjszival teremts kapcsolatot
9/9 anonim válasza:
Hány éve házasok a szüleid?
Anyádnak semmiképpen ne szólj. Ha a dolog igaz, tönkreteheted a házasságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!