Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom nem beszél velem mert...

A húgom nem beszél velem mert szűz vagyok!?

Figyelt kérdés

Nem volt még komoly párkapcsolatom és ezért nem is akartam senkinek odadobni a szüzességem. Én úgy gondoltam, hogy ezzel nincs is semmi baj, de mostanában folyamatosan kapom a megjegyzéseket, nem csak a tesómtól de a barátaimtól is. A húgom nem hajlandó velem a barátjáról beszélni akivel fél éve együtt vannak, mert szerinte féltékeny leszek (?) pedig szivesen meghallgatnám. Tényleg akkora baj hogy nem feküdtem még le senkivel? Mert mostmár kezdem magam rosszul érezni miatta.

18/l

2019. júl. 30. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként azért nem érted, hogy miért nem lehet elmondani, a kérdéseidre válaszolni, mert te normális, intelligens vagy és ő meg tapló, ennyi!
2019. júl. 30. 14:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem a nemi életükről akarok vele beszélni, nem is érdekel. De konkrétan SEMMIT nem mond el nekem. Pedig eddig jó volt a kapcsolatunk és mindent megbeszéltünk.
2019. júl. 30. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Azért csinálja, mert legalább most az egyszer előrébb van valamiben, mint te és biztos jólesik neki kicsit tennie magát, ez pedig azért van, mert (még) borzasztóan gyerekes. Majd kinövi.
2019. júl. 30. 14:36
 14/18 Anoniym998 válasza:
75%
De jó lenne nekem is ha csak annyi bajom lenne,hogy szűz vagyok
2019. júl. 30. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

A húgod egy gyerek és a gyerekek szav nem számít.

A te életedről csak te döntesz, próbáld úgy élni, ahogy neked jó. Mások le vannak sajnálva.

2019. júl. 30. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért az nem semmi, hogy a vaginád alapján ítélnek meg.

Ha már érte volna valaki p.cse, akkor mi változna pl egy baráti kapcsolatban?

Amúgy sem tartozik senkire a szexuális életed.

A húgoddal meg beszélgess másról, ne kérdezgesd a barátjáról, és kész.

vagy ne is beszélgess vele, és probléma megoldva.

2019. júl. 30. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
18 éves vagy. Elvileg felnőtt ember. De gyakorlatilag úgy látom, nem vagy az. Nem azért, mert szűz vagy - még csak nem is azért, mert még Anyudékkal laksz, és gondolom nem is dolgozol - hanem azért mert ezek szerint a tesód véleménye érdekel. Szerintem nem azért nem beszél Veled, mert szűz vagy, hanem azért, mert ha jól értem, a szexuális életéről faggatod. Az ilyet vagy elmondja az ember vagy nem, és annak, akinek akarja, mindegy, hogy a testvére vagy. Nem biztos, hogy a családtagjaival szeretné megbeszélni, hogy a pasijának mekkora a pénisze vagy csinálnak-e extra dolgokat. Ha ilyen az érdeklődésed, javaslom, hogy tanulj szexuálpszichológusnak! A szüzesség elvesztése pedig nem korhoz kötött, ahogyan a halál sem.
2019. júl. 30. 15:14
 18/18 anonim válasza:
Te meg röhögd pofán, hogy fél éves kapcsolatocska az meg mi már? :D Ilyennel dicsekedni?
2019. júl. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!