A húgom nem beszél velem mert szűz vagyok!?
Nem volt még komoly párkapcsolatom és ezért nem is akartam senkinek odadobni a szüzességem. Én úgy gondoltam, hogy ezzel nincs is semmi baj, de mostanában folyamatosan kapom a megjegyzéseket, nem csak a tesómtól de a barátaimtól is. A húgom nem hajlandó velem a barátjáról beszélni akivel fél éve együtt vannak, mert szerinte féltékeny leszek (?) pedig szivesen meghallgatnám. Tényleg akkora baj hogy nem feküdtem még le senkivel? Mert mostmár kezdem magam rosszul érezni miatta.
18/l
1. Más témátok nincs a húgoddal. Miért is kéne a pasijáról beszélgetni? Én se cseverészek a tesómmal, hogy te figyuzz már, hogy kefél a feleséged?
2. Ez a szüzesség a világ egyik leginkább túllihegett és feleslegesen felfújt hisztériája. A szex ugyanolyan természetes dolog, mint a szarás. Nem kell túlmisztifikálni!
Baj? Nem. Szerintem sokkal vacakabb volna, ha csak úgy - legyünk túl rajta alapon - lefeküdnél valakivel, garantáltan nem lenne jó élmény, és sokáig kihatna. Most mások beszólásai miatt érdemes lenne egy rossz élményt beszerezni?
Egyébként meg senkinek semmi köze a nemi életedhez, kivéve a párodat. Nem kell fűvel-fával kibeszélni.
Azt sem értem, miért vagy ennyire kíváncsi a húgod kapcsolatára, ez neki is nyugodtan lehet a magánügye a fiújával. Amennyiben neked éppen nincs senkid, akkor lehet, jogosan gondolja, hogy óhatatlanul féltékeny lennél.
Még te érzed rosszul magad, mert nem fekszel össze fűvel-fával?!
Hát komolyan mondom ez a világ egy agyrém!
TELJESEN NORMÁLIS VAGY és JÓL TETTED, hogy nem dobtad oda magad az első bugrisnak, akinek farkat adott az Isten!
Maradj okos és majd meglátod, ha a húgodat vagy "barátaidat" (ezek nem barátaid!) felcsinálja valaki, sírva fog veled kommunikálni - de egyébként senkinek semmi köze a másik pasijához, miért kellene erről beszélgetnetek?!
Keress magadnak hozzád illő, normális társaságot, ahol értékelik azt, ha valakinek van önbecsülése és józan esze....
Azért, mert a húgod irigy rád, hogy te okosabb vagy nála és nem vagytok egy hullámhosszon - törődj bele, hogy nem egy csapatban játszotok, sajnos az ember nem választhatja meg a rokonait...!
Legközelebb ne erőltesd a vele való kommunikációt, ha ő nem akarja, akkor békén kell hagyni, mondom keress magadnak mást és majd ha látja, hogy nem futsz utána, mint egy pincsi, akkor ő is jobban fog tisztelni! Így direkt csak szívat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!