Ti megértenétek párotokat ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Párommal együtt élünk neki van két felnőtt gyereke.Minden egyes ünnepen ők és párjaik,valamint a szülők összegyűlnek.Néha többen is.Én nem bírom az ilyen sok emberes együttlétet,főleg hogy nekem végül is idegenek.Rosszul érzem magam mert elvárás hogy menni kell nekem is.Mostanra párommal már összevesztünk ezen,jogos hogy nem akarok menni ha nekem ez rossz?2019. júl. 22. 20:46
11/20 anonim válasza:
Akkor ne menj. A családnak is jobb lesz, ha nem kell a savanyú, unatkozó képedet nézniük.
12/20 anonim válasza:
állandóan, minden vasárnap és ünnepnap ebben az izgalmas légkörben kell ülnöd? és akkor hogy látod a többieket csavarogni? és miért akarod a felnőtt férfit elszakítani a felnőtt gyerekeitől? nem lehet, hogy szereti őket és szeret velük lenni?
13/20 anonim válasza:
Nézd, a párod családja ilyen, ez a szokásuk, mindig így lesz. Ha nem jön be még most lépj le,mert nem fog megváltozni.
Ha maradsz akkor kezdd el megpróbálni élvezni, és kihozni belőle a maximumot.
Ez a társasjáték pl. tök jó ötlet volt.
14/20 anonim válasza:
Azért nincs minden másnap vmi ünnep hogy kibírhatatlan legyen!
15/20 anonim válasza:
Ők ilyenek, nekik ez a jó. Ezek szerint a párodnak is. Neked nem, máshogy képzeled el az ünnepet, és gondolom, máskor se nagyon mentek élményeket gyűjteni, ha ennyire kiakaszt, hogy a családi ünnepeket így élik meg. A te névnapodon, szülinapodon mit csináltok? Azt megszabhatnád Te, de hogy mások esetében milyen legyen az ünnep, ahhoz sajnos neked kell idomulni. A közös ünnepek meg (karácsony, húsvét, ilyesmi) a legtöbb helyen otthonülős, zabálós, ezen nem kell kiakadni, habár én is rohadtul irigylem azt az ismerősömet, ahol a szülők is menősek, és van, hogy elutaznak közösen valami jó helyre, vagy csak itthon wellnesseznek, és így gyűlik össze egy adott helyre a család (és nem mellesleg senki nem a konyhában tölti az ünnep java részét, hanem MINDENKI szórakozik). Ha csak Te lógsz ki a sorból, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz.
16/20 anonim válasza:
Mondjuk ne ünnepnapokon akarjál programozni, ha a párodnak fontos, hogy a családjával legyen, hanem sima hétvégén. Nem igaz, hogy nem lehet évi pár alkalmat kibírni hiszti nélkül. Nagyon önző vagy, hallod! Mi van, ha a párodnak meg az unalmas, ha kettesben akarod elrámgatni valami fszságra, ahelyett, hogy a gyerekeivel lehetne? Most komolyan, nem tudom, hogy mit vársz! Családos ember, ez van, nem tán majd elmarod tőlük.
17/20 anonim válasza:
Te nagyon önző ember vagy. A párod kedvéért nem bírod ki ezeket az alkalmakat mert unatkozol?
Inkább téged nem értelek meg, nem a párodat.
18/20 anonim válasza:
Nem tudom, miért ekézitek a kérdezőt. Én megértem, én sem érezném jól magam, nekem négy ember már tömeg. Egyébként férjemnek is két felnőtt gyereke van, de én nem járkálok hozzájuk ilyen ünnepeken (sem) így elfogadták ők is, férjem is. Nekem kín szenvedés lenne.
19/20 anonim válasza:
Akkor ti matadjatok otthon, van ilyen, az introvertált ember is ember. De akkor az meg, amelyik menni akar, és igénye lenne a családjára is, az mehessen, mert rohadt igazságtalan, ha neki meg vergődtök, hogy egyedül se akartok lenni.
20/20 anonim válasza:
Megértem a párodat. Önző vagy, meg se próbálsz a családtagja lenni. Itt neki van egy családja, te abba a családba szeretnél bekerülni. Ha nem szeretnél, akkor pedig ennek a kapcsolatnak vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!