Ha egy apa a saját édeslányát 17 és fél éves koráig időnként megveri, arról mi a véleményetek?
Nem naponta, lehet, hogy nem is hetente, de időnként megüti közel nagykorúságáig.
Az anya látja, és nem lép közbe.
Sajnálom emberek, nyugodtan lepontozhattok... De én nem fogom csak azért megütni a gyerekem, ha lesz, mert 3-ast hozott haza, vagy mert nem akar kék pólót felvenni lány létére, esetleg, mert megette a maradék lecsót a hűtőből. Lehet túlzásnak tűnik, de sajnos vannak szülők, akik tényleg képesek ilyen apróságokért is megpofozni a gyerekeiket. Nem is kevesen. Most mondjátok meg, ez normális?
Én most tényleg nem arra gondoltam, mikor a gyerek már századjára is kimegy az úttestre, vagy mikor századjára is a konnektorba nyúlkál, esetleg azért, mert a tűzzel/késsel játszik. Ezekkel a saját testi épségét veszélyezteti és ha nem érti meg azt, hogy nem, akkor valahogy megkell értetni vele, hogy nem szabad. De ilyen hülyeségek miatt, amiket fentebb írtam... Sajnálom, de ennél azért okosabb vagyok az állatoknál.
Vagy talán jobb lenne ha már azért megverném szerencsétlen kölyköt, mert nincs az 5-ös jobb felső sarkában egy nyomorult csillag? Ha így van, akkor az tényleg nagyon szomorú emberek.
"Senki se fog azért ellened fordulni mert normálisan vezeted jóra és megmutatod,hogy te vagy a főnök a háznál,de nem viszed lelki terrorba"
Neked se volt még kamasz gyereked, mi?
Sőt, még csak kamasz sem kell ehhez, sokszor kisebbeknek is van már annyi eszük hogy felmérjék, hogy a szülőnek gyakorlatilag nincs eszköze fegyelmezni, és ezt ki is használják. Ugyanezért nincs fegyelem az iskolában sem, mert a tanár már semmit nem tehet, és ezt pontosan tudják a gyerekek is.
Nyilván túlzásba sem kell esni, de az a hozzáállás hogy jajj hozzá ne érjek a gyerekhez, pont ugyanolyan káros, ha nem még inkább az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!