Ha egy apa a saját édeslányát 17 és fél éves koráig időnként megveri, arról mi a véleményetek?
Nem naponta, lehet, hogy nem is hetente, de időnként megüti közel nagykorúságáig.
Az anya látja, és nem lép közbe.
Abszolút nem vagyok az erőszak híve, szerencsére a szüleim se. Egyszer se vertek még meg, de igaz, olyan rosszul se viselkedtem soha, hogy ez legyen az egyetlen hatásos módszer.
Nyilván vannak kirívó esetek a gyerek részéről (pl ha meglopta a szomszédod, vagy valami olyasmi, amit nem minden kamasz követ el), amikor megérdemli a pofont, de a kérdező azt írta, hogy azért is kapott pofont, mert hármast vitt haza. Aki ilyen miatt megveri a gyerekét, az nagyon agresszív. Egy rossz jegyre nem a verés a megoldás, hanem, ha átbeszélik (miért lett csak ennyi, mi nem megy, stb) és segítenek neki, pl a tanulásban.
Egy gyerek csak félni, később utálni fogja azt a szülőt, akiről az első dolog ami az eszébe jut, hogy verte meg.
18/L
ma 11:11
Kamu. Apa megvert, csukják le! Brühüühühühü! Utólag nem ítélnek el senkit, csak konkrét eset alapján. Jobb sztorit.
Jézus... Úgy érzem lassan a családon belüli szexuális erőszak is normális lesz ebben a nyomorult országban.
Nem, most nem arra gondolok, mikor pl. a gyerek már századjára is kiszalad az útteste és kap egy kis pofont, hogy észhez térjen. Ezt megtudom érteni. De hogy ha egy apa hetente megüti a gyerekét, ráadásul tényleg ilyen hülyeségek miatt, akkor az egyszerűen undorító és elég szánalmas, aki szerint ez teljesen normális.
Tudom, ez az a téma, amiben soha nem fog egyezni az emberek véleménye... Sajnos.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!