Hogy vegyem rá a szüleimet hogy befethessem a hajam félig szokere?
Hozz fel neki észérveket, miért is jó 12 évesen tönkretenni a hajadat vegyi anyagokkal tök fölöslegesen.
Lehet lepontozni, de attól még igazam van.
Azert az utolso kommentelo fejere kivancsi lennek, mit szolna ha az o csodahajat szolnak le 😂😂
Amugy mi a baj a festessel? Az aljat le lehet vagatni es ennyi! Na, nem 12 evesen, de momdjuk 14-5 siman
Anyád miért nem engedi? Kérdezted?
Lehet kapni szőkítő sprét, pl. Balea (Dm saját márkás) a lányomnak most ezzel világosítottuk ki a végét. Szép, ombre átmenet lett, olyan, mint amikor természetesen a nap szőkíti ki. Nem károsodott a haja.
12 évesen ennyi változtatás belefér. Ezen kívül viszont nem nagyzol, nem akar 20 évesnek látszani.
Mielőtt a szülő döntését tartjuk hibásnak gondolkozzunk el rajta együtt, hogy mi igazság van benne:
● Az ombre haj egy divat. Kb minden 2.tinilánynak olyan van. Tehát ha te befested, nem leszel egyedi (amire amúgy a hajfestés való hogy kifejezd az egyéniséged), csak egy divatmajom, egy birka aki beállt a csordába
● Nem láttam még olyan barnahajú lányt akinek ne sárgult volna be a szőke. Vagyis csak egyszer...ő ezt olyan mértékű szőkítéssel érte el, hogy teljesen tönkrement a haja, olyan volt mint egy szénaboglya. Töredezett, élettelen, száraz, és sajnos nem csak a szőke rész lett olyan... magyarul:annak az ára hogy szép szőke legyél, ne sárga szőke, az hogy konkrétan tönkretedd a hajad.
● A hajfestést 2-3 havonta meg kell ismételni, hogy szép, igényes maradjon. Egy hajfestés egy jó, megbízható helyen kb. 20.000 forintnál kezdődik. Benne van hogy ez nem fér bele a kasszába.
Szerintem hallgass anyudra, mert igaza van.
De a ki a rák mondta azt,hogy 12 éves az illető? Én még mindig nem értem 😂 Ha valaki be akarja festeni a haját, akkor már 12 éves divat majom vagy mi? Mitől leszel egyedibb ha nem fested meg a hajad? Semmivel, ugyan olyan átlagos maradsz mint hajfestéssel.
Nekem 15 éves koromban volt először megfestve a hajam vége, kékre, (sötét barna hajam van) és nem lett semmi baja. A hajam ugyan annyi idő után tördezett meg mint szokott, és otthon festette be anyám, így teljesen ingyenes volt (a festéket leszámítva amit az én pénzemből vettem). A következő újrafestésnél már túl hosszú volt a hajam és levágtuk, majd úgy festettük be megint. Lényegében nem hallottam olyasmiről hogy valaki bele halt volna abba,hogy kipróbálta a hajfestét. Egyáltalán nem a világ vége.
Nem láttam még olyan barnahajú lányt akinek ne sárgult volna be a szőke. Vagyis csak egyszer...ő ezt olyan mértékű szőkítéssel érte el, hogy teljesen tönkrement a haja, olyan volt mint egy szénaboglya. Töredezett, élettelen, száraz, és sajnos nem csak a szőke rész lett olyan... magyarul:annak az ára hogy szép szőke legyél, ne sárga szőke, az hogy konkrétan tönkretedd a hajad.
+1 A szőkítések nagy része valami hihetetlenül igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!