Mit tegyek, ha a párom nem akarja kórházba vinni az anyját?
Az anyukája 69 éves, egyedül él. Kb 2 hete nagyon durván hányt, ment a hasa, le volt gyengülve. A párom (férfi) vitt neki gyógyszert, de nem vitte kórházba ilyen-olyan kifogással, meg hogy az anyja nem akar kórházba menni. Utána "kialudta" a gyógyszertől ezt a rosszullétet és jól lett. Ma megint hányt és rosszul volt, de a párom továbbra sem viszi kórházba, mert "nincs orvos" csak B6-ot vitt neki.
Tudom semmi közöm hozzá, de ez normális? Miért nem viszi kórházba? Hogy tudnék beszélni vele?
Mondjuk, ha egy gyógyszertől jól lett és utána 2 hétig jól is volt, közben bőven elmehetett volna a saját lábán háziorvoshoz. Még akkor is, ha az ő falujukban nincs, és át kell buszozni a másikba.
Itt az elsődleges felelősség az anyósodé. Az más kérdés, hogy a fia helyében én nem a kifogásokat keresném, hanem megpróbálnám rávenni, hogy menjen el orvoshoz. Mármint a körzetileg illetékes háziorvoshoz a rendelési idejében akkor is, ha másik faluban van.
Hívd ki hozzá a mentőt.
Ha meg meghal utána azért lesz bűntudatod, mert nem tettél semmit. A párodnak viszont nem lenne bűntudata, az biztos.
Szép gyerek..
Én eü dolgozó vagyok és igazat adok a mamának, meg a fiának. Nem akar kórházba menni, nem szabad bevinni.
Egyébként én sem akarnék bemenni a kórházba, ha egy mód van rá. Legjobb módszer valakinek a kinyírására, hogy legyengülten bedugják a kórházba, tuti elkap valamilyen antibiotikum-rezisztens bacit, ami pár hét alatt elviszi.
Inkább haljak meg otthon, mint kórházbn, ha arra kerül a sor. Én kórházban dolgoztam 12 évet, higyjétek el, jobb, ha nem kerül be valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!