Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyàm el akar menni nyaralni...

Anyàm el akar menni nyaralni új pasijával, engem meg le akar passzolni a nagyimnak. Mit csináljak? 16/F

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 10:22
1 2 3
 11/26 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Gondolom, anyukàd egy ideje egyedül volt, most lett udvarlója. Nem 5 éves vagy, hogy ne mehetne el vele pàr napra KETTESBEN. Beszéld meg vele, hogy szeretnéd, ha Ti ketten is elutaznàtok- egyébként ezt is megértem, és tök jó, h kamasz létedre van is erre igényed.
2019. júl. 1. 11:33
 12/26 anonim ***** válasza:
44%
Érezd jól magad a mamanal amíg nincsenek otthon.
2019. júl. 1. 11:33
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Házibulit
2019. júl. 1. 13:21
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Ez van.

Szeretnének kettesben lenni. Szerintem ha megmodanád, hogy szeretnél menni, akkor se engednék hogy te is menj.

Menj el a barátaiddal, hogy kevesebbet kelljen mamáddal lenni vagy valami.

2019. júl. 1. 13:45
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy te féltékeny erre az új pasira? Ennyi idősen már megérthetnéd hogy anyádnak is kell egy kis magánszféra. Ezzel nem bántani akarlak,csak nekem úgy jön le a kérdésed,hogy irigyled anyádtól a boldogságot,mert nem csak veled foglalkozik.
2019. júl. 1. 14:01
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
Mi vagy te, kosarlabda?
2019. júl. 1. 15:19
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

Özvegy férfihoz mentem feleségül annak idején, mi már 15 évesen sem vittük a gyerekét magunkkal nyaralni, mert ez más jellegű nyaralás. Viszont táborba boldogan befizettük, ahova szeretett volna menni.

Amúgy én 16 évesen már boldogan otthon maradtam volna egyedül, nekem az lett volna "a nyaralás". Strandra kijárni haverokkal, ilyenek. Ne legyél már ennyire balfax.

2019. júl. 1. 17:08
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Növessz már tököt, más fiatal örül a szülőmentes szabadidőnek. Majd ha lesz neked is párod, örülnél neki, ha anyád a nyakatokon lógna? Neki most az új kapcsolatára kell időt fordítania, te meg nagyfiú vagy.

(Off: ezt a "lepasszolás" szót meg szappannal kellene kimosni mindenkinek a szájából, agyrém, hogy egyesek szerint az a normális, ha az anya tizennyolc évig a gyereke seggében van, mert egyesek szerint már az is "lepasszolás", ha elmegy meginni egy kávét, sőt, az is, ha dolgozni megy. Nem kell csodálkozni az alacsöny születésszámon, ha egyesek szerint a köldökzsinórt tizennyolc évig tilos elvágni...)

2019. júl. 1. 17:26
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Èn ezt nem értem, mikor èn voltam 16 popómat vertem a földhöz örömöben ha anyámèk lelèptek pár napra :)

Itt meg minden nap megy a picsogás emiatt ..🤔

2019. júl. 1. 18:02
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Most mit kifogásolsz, azt, hogy nem visznek magukkal gyertyát tartani vagy azt, hogy felügyeletet szerveznek neked?
2019. júl. 1. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!