Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom amikor nekem mondják...

Utálom amikor nekem mondják meg hogy mit csináljak a pénzemmel. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy terepasztalt van is rá pénzem de a szüleimnek soha semmit se tudnak elfogadni. Mindig egy adott terv szerint kell költenem.
2019. jún. 29. 15:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Hány éves vagy? Honnan van a pénz?
2019. jún. 29. 15:05
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy nemcsak az a gond, hogy erre költöd a pénzed, hanem az is, hogy nagy helyet foglal el.
2019. jún. 29. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
A saját lakásodba vagy albérletedbe azt veszel amit akarsz. Ha meg otthon laksz lehet a szüleid úgy gondolják spórolnod kéne hogy majd tudj költözni.
2019. jún. 29. 15:12
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Szia! Szerintem is a mérettel van baj.

Ha én lennék a szülő, s elfér a szobában 95%, hogy megengedném.

2019. jún. 29. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

3as

Bírom ezt a demagóg magyar proli felfogást

Majd a terepasztal árából házat vesz?

2019. jún. 29. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

5ös

Azt biztos nem lehet kajára jolesz.

2019. jún. 29. 15:25
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki nyugodt lehet, nem a mérettel van a baj, hanem hogy egy önálló döntést akar hozni.

Valami olyat amihez nekik nem fűződik érdekük és nincs belőle hasznuk, ennyiről szól ez.

Meg persze, hogy nem számít a srác/lány mit szeretne igazából.

2019. jún. 29. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha kiskorú vagy, akkor is dönthetnek a Szüleid, ha dolgozol. Amennyiben viszont nagykorú vagy, állj ki Magadért!
2019. jún. 29. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

5ös, ha nem is házat de pl önerőt kifutja, egy normális, minőségi terepasztal teljes felszereléssel benne lehet 2-3 millióban is.

Meg miért demagóg az hogy nem akarok életem végig a szüleimen élősködni és igyekszem tenni a jövőbeni boldogulásomért?

2019. jún. 29. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:

"egy normális, minőségi terepasztal teljes felszereléssel benne lehet 2-3 millióban "

Nyugtass meg, azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a kérdés, egy 3 millió forintos terepasztalról szól :D :D :D.

De nyugodtan szóljon a kérdező ha mégis.

2019. jún. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!