Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha tudom, hogy a...

Mit tegyek, ha tudom, hogy a barátja csalja a lányom?

Figyelt kérdés
2 hónapja vannak együtt. Láttam ma a barátját egy másik nővel kézen fogva sétálni. Tudnia kéne róla, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt nekem kéne közölni. Elmondjam vagy sem?

2019. jún. 24. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám hogy láttál valakit aki szerinted ő volt (vagy 100% tuti?) egy másik nővel kézenfogva. A lányod beszélje meg a pasijával, te ne szólj bele.
2019. jún. 24. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A szembesítés azért nem okés, mert a srác NYILVÁN TAGADNI fogja.

Akkor te leszel a gonosz mostoha, hogy szét akarod rombolni a kapcsolatukat.

Mindenképpen bizonyíték kell, és megmutatni a lányodnak szemrebbenés nélkül.

Addig csak vádaskodás van.

Vagy még annyit lehet, hogy négyszemközt a sráccal leülni és bekamuzni neki hogy van erről videó és tudsz mindenről. És ha nem lép ki önként a lányod életéből akkor előkerül a felvétel. Az egész beszélgetést felvenni, és alkalom adtán lejátszani a lányodnak.

Azért ez nem olyan bonyolult dolog...

2019. jún. 25. 07:54
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

11-essel ertek egyet.

Mi van, ha a lany pl. testvere volt?

2019. jún. 25. 08:12
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Én is elmondanám a lányomnak. Jobb még most az elején megtudnia, milyen ez a pasi, mint később, amikor már komoly érzelmek is vannak.
2019. jún. 25. 13:11
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Én nem értek egyet a 12essel, szerintem nem szép ha zsarolod a sracot. Akkor már inkább legyél őszinte a lanyoddal, úgy mond el neki hogy nem a sz*rt dobalod a srácra hanem őszintén elmondod mit láttál és majd kiderül mi lesz kettőjükkel.:) lehet tényleg csak félre értés.
2019. jún. 25. 14:07
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha a lányom instabil érzelmileg, akkor először a fiúval beszélnék.

Elmondanám neki előre, hogy az a célod, hogy a lányodnak a legjobbat szeretnéd és ez csak úgy lehet, ha mindketten boldogok.

Utána megkérdezném, hogy tényleg csalja-e a lányomat, vagy valamilyen speciális párkapcsolatban vannak, ahol vannak harmadik felek.

Ha az első, akkor megkérdezném, hogy miért nem szakít a lányommal. Azért, mert nem akar vagy mert nem tudja, hogy hogyan tegye meg, anélkül, hogy megbántaná.

Reménykednék, hogy a második. Rábeszélném, hogy szakítson vele, és a sráccal együtt megpróbálnánk kitalálni valami módszert, hogy a lehető legkevésbé legyen fájdalmas.

Ha a lányom kicsit stabilabb érzelmileg, akkor viszont őszintén elmondanám neki, hogy mit láttam. Megkérdezném, hogy tud-e róla, kell-e neki segítség, hogy kiderítse, hogy mi történt. Szóljon, ha szeretne róla beszélni.

2019. jún. 25. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha legközelebb is látnád a srácot egy másik lánnyal akkor menny oda hozzá és lazán vond kérdőre ez mit jelentsen.

Másik opció, hogy a lányodnak megmondod, de csak is úgy, hogy járjon a végére a dolognak. Találjon bizonyítékot addig pedig vegyen vissza a kapcsolatból közte.

2019. jún. 25. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Van valami változás Kérdező?
2019. jún. 27. 18:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Szakítottak, a lányom már sejtette a dolgot, így mikor elmondtam neki nem volt probléma.
2019. jún. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!